Mi a lakásban a falon az a fehér kerek műanyag valami?
Figyelt kérdés
A szobámban is van 32021. ápr. 29. 22:24
1/7 anonim válasza:
Gondolom arra a szutyokra gondolsz ami valamilyen kábeleket rejt el :D nem tudom a nevét, elfelejtettem, de azt tudom hogy ki lehet szedni a falból meg vissza rakni....talán az.
2/7 anonim válasza:
Van rajtuk két lyuk?
Akkor azok szegény röfik, akiket befalaztak.
Biztos még nagyanyádék dugták oda őket 1955-ben, hogy ne vigyék el a Rákosiék, csak közben elfeledkeztek róluk, már egész kifehéredtek.
3/7 anonim válasza:
Sosem néztél be mögé? Az is lehet, hogy nem kábeleket rejt, hanem egy titkos világba vezet... :D
4/7 anonim válasza:
Kicsi koromban rákérdeztem, apám azt mondta hogy nagy, csúnya pókok meg bogarak vannak mögötte :D
Valami kábeles bigyó, ahogy #1 is mondta (mondhatta volna ezt is apám, de nem baj, biztosra ment :D)
5/7 anonim válasza:
Süllyesztett kötődoboz teteje
7/7 anonim válasza:
Nem mindegy? Nem piszka, Petike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!