Szerintetek ezzel lehet valamit kezdeni?
Itt a covid. A falunkban egy család elkapta. Anyuka, apuka, másfél éves gyerek. Apuka és a gyerek tünetmentes, anyuka kórházban volt 1 hónapot. Otthonról dolgoznak, kézműveskednek, amit a webshopjukban adnak el.
A polgarmester asszony védencei.
Ahogy a csaj kórházba került, az önkormányzat azonnal a csalad segítségere kelt. Támogatást kaptak, 500ezer forintot, a falu kasszájából... emellett a polgarmester asszony a boltba is kirakott gyüjtődobozt nekik, illetve a hirlapba is betetette szamlaszámmal. Mint kiderült (kis falu, nincsenek titkok) 5millió forint gyűlt össze nekik. Ma már mindegyikőjük otthon van, igazából a munkába is 2honap kiesésük volt összesen, mert amígy a csaj lábadozott, addig az ember a gyerekkel volt.
Mi is elkaptuk. Férjem másfél éves fiunk, és én 17hetes terhesen. Én is kórházba kerültem, 3hetet voltam ott. Addig férjem itthon küzdött a vírussal és a fiunkkal foglalkozott. Ő is vállalkozó. Ha dolgozik van pénze, ha nem dolgozik akkor nincs...
Kértük az önkormányzatot, minket is segítsenek meg (ha gáz ha nem) a felével beértük volna, mint amit a másik csalad csak az önkormanyzattól kapott.
Az volt a válasz, nincs. Mivel a férjemnek van 5ezer ft tartozása feléjük tavalyról...
Megoldottuk, rokonok segítettek. Mostmár mind a hárman gyogyultak vagyunk, férjem ujra dolgozik.
De ez nagyon bosszantó. Az a család, akinek hosszú a nyelve, ennyi pénzt kap, a másik meg így járt, haljon éhen... megmondom őszinten, nem szeretném ezt annyiban hagyni. Hisz az én és csaladom adóforintjait (is) osztogatták szét nekik... ennyi erővel bárki kaphatna...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!