Mit lehet vele kezdeni?
Kb egy hónapja költöztünk párommal új lakásba (albérlet).
Ez egy társasházban van. Kettővel arrébb van egy szomszéd, ahol egy pár él a 2 éves gyermekükkel. Ez egy függő folyosó, így itthonról nem halljuk..de ha megyünk el otthonról/jövünk haza, heti szinten többször halljuk a nőt konkrétan ordibálni..a srác max picit emeli fel a hangját, mikor már nagyon ideges..de ez a nő folyton megalázza, verbálisan bántalmazza. A sráccal már találkoztunk párszor, egy nagyon szimpatikus, kedves ember. Nos, én nem is elsősorban azért írom ezt a kérdést, hogy hogy s mint perlekedjünk, vagy jelentsük fel..hanem többek közt a kisgyereket és az apukát sajnálom. És plot twist, hogy ugyanilyen gyerekkorom volt..anyám idegbeteg állat volt, folyton ordibált apámmal, rossz volt a légkör otthon..apám a munkába meg a piába menekült..szerencsére 4 éves korom óta nagymamám nevelt fel, de még így is sok trauma van bennem amiatt, amiket akkor megéltem anyám miatt..
A gyámügy foglalkozik ilyen esettel? Vagy hogyan lehetne rajtuk segíteni? Szegény srác is olyan jó kiállású, találhatna jobb nőt..nyilván a gyerek miatt lehet még vele.. de ilyen áron?..
Köszi, ha elolvastad.
Majd bekattan a srác idővel, és egy mozdulattal lerendezi azt a hárpiát.
De jönnek a feminista fórumok, hogy juj, megint egy agresszív férfiállat ölt meg egy szegény, védtelen nőt.
Igen, gyámügy, vagy beszélni a srác fejével, hogy lépjen le a gyerekkel. De gondolom asszonka ragaszkodna 1000-rel a gyerekhez, remek kiindulópont egy végzetes tragédiához megint.
Múltkor mikor beszéltünk vele, mondta, hogy már 10 éve itt laknak..mondom magamban te jó ég..tehát az a szegény gyerek se véletlenül csúszott be :/ gondolom jó ideje ilyen már a kapcsolatuk..
Igen, az lenne a legjobb, ha lelépne a gyerekkel. Csak azt a legnehezebb megtenni, mert szerintem is ragaszkodna hozzá ez az asszonyállat..
Amúgy szerintem sajnos durván kisebbségi komplexusa van a srácnak, ha ezt a megaláztatást eltűri.. plusz a nő neve van csak kiírva az ajtajukra..tehát 10 éve együtt, és még csak a nevét se írhatja ki, mert gondolom a nőjé a lakás..
Múltkor amikor ismerkedtünk a sráccal, mondta, hogy hajnali hatra jár dolgozni, vidékre, és 12 órázik. Erre tegnap, mikor jöttünk este hazafelé párommal, hallottuk, hogy az asszony azt vágta a fejéhez, hogy “te mindig csak alszol, én vagyok mindig a gyerekkel”.. tehát a csávó kidolgozza a belét értük, és ez a hála.. persze, biztos nem fekete-fehér ez, ahogy semmi az életben. De nagyon káros ez mindőjüknek..a gyerek is folyton azt hallgatja, hogy az anyja hogy ócsárolja az apját..meg fél, stresszel folyamatosan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!