Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit lehet vele kezdeni?

Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja költöztünk párommal új lakásba (albérlet).

Ez egy társasházban van. Kettővel arrébb van egy szomszéd, ahol egy pár él a 2 éves gyermekükkel. Ez egy függő folyosó, így itthonról nem halljuk..de ha megyünk el otthonról/jövünk haza, heti szinten többször halljuk a nőt konkrétan ordibálni..a srác max picit emeli fel a hangját, mikor már nagyon ideges..de ez a nő folyton megalázza, verbálisan bántalmazza. A sráccal már találkoztunk párszor, egy nagyon szimpatikus, kedves ember. Nos, én nem is elsősorban azért írom ezt a kérdést, hogy hogy s mint perlekedjünk, vagy jelentsük fel..hanem többek közt a kisgyereket és az apukát sajnálom. És plot twist, hogy ugyanilyen gyerekkorom volt..anyám idegbeteg állat volt, folyton ordibált apámmal, rossz volt a légkör otthon..apám a munkába meg a piába menekült..szerencsére 4 éves korom óta nagymamám nevelt fel, de még így is sok trauma van bennem amiatt, amiket akkor megéltem anyám miatt..

A gyámügy foglalkozik ilyen esettel? Vagy hogyan lehetne rajtuk segíteni? Szegény srác is olyan jó kiállású, találhatna jobb nőt..nyilván a gyerek miatt lehet még vele.. de ilyen áron?..

Köszi, ha elolvastad.

2021. ápr. 25. 08:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Majd bekattan a srác idővel, és egy mozdulattal lerendezi azt a hárpiát.

De jönnek a feminista fórumok, hogy juj, megint egy agresszív férfiállat ölt meg egy szegény, védtelen nőt.

Igen, gyámügy, vagy beszélni a srác fejével, hogy lépjen le a gyerekkel. De gondolom asszonka ragaszkodna 1000-rel a gyerekhez, remek kiindulópont egy végzetes tragédiához megint.

2021. ápr. 25. 08:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Múltkor mikor beszéltünk vele, mondta, hogy már 10 éve itt laknak..mondom magamban te jó ég..tehát az a szegény gyerek se véletlenül csúszott be :/ gondolom jó ideje ilyen már a kapcsolatuk..

Igen, az lenne a legjobb, ha lelépne a gyerekkel. Csak azt a legnehezebb megtenni, mert szerintem is ragaszkodna hozzá ez az asszonyállat..

Amúgy szerintem sajnos durván kisebbségi komplexusa van a srácnak, ha ezt a megaláztatást eltűri.. plusz a nő neve van csak kiírva az ajtajukra..tehát 10 éve együtt, és még csak a nevét se írhatja ki, mert gondolom a nőjé a lakás..

Múltkor amikor ismerkedtünk a sráccal, mondta, hogy hajnali hatra jár dolgozni, vidékre, és 12 órázik. Erre tegnap, mikor jöttünk este hazafelé párommal, hallottuk, hogy az asszony azt vágta a fejéhez, hogy “te mindig csak alszol, én vagyok mindig a gyerekkel”.. tehát a csávó kidolgozza a belét értük, és ez a hála.. persze, biztos nem fekete-fehér ez, ahogy semmi az életben. De nagyon káros ez mindőjüknek..a gyerek is folyton azt hallgatja, hogy az anyja hogy ócsárolja az apját..meg fél, stresszel folyamatosan :(

2021. ápr. 25. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!