Ismered a 10 emeletesben az összes lakót, akivel egy házban laksz? Tudod mikor ki halt meg, lett kutyájuk stb?
Hogy őszinte legyek nem is érdekelnek. Magad is leírtad a választ: "öreg nő". Azok ilyenek, "az ő korukban" mindenki ismert mindenkit, tudod. Most meg unalmukban próbálnak megismerni mindenkit.
Mikor társasházban laktunk köszöntem azoknak akik épp arra jártak, de ennyi. Általában mindig ugyanazzal a 3-4 emberrel futottam össze, a többit sose láttam. Plusz mikor elköltöztünk akkor találkoztam először és utoljára a fölöttünk lakó egyik családdal, akik bemutatkoztak (1 év után) és megkérdezték miért költözünk el.
Utána kertesházban mentünk. A bal szomszédot sose láttam, a szembeszomszédról annyit tudtam, hogy a kölykei úgy bőgnek, hogy néha a házba is behallani , a jobboldali szomszédban pedig szó szerint retardok laktak, így őket kerültem.
Amúgy bunkóság vagy nem, nem érdekelnek a szomszédok. Nem azért lakom valahol, hogy velük haverkodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!