Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ismered a 10 emeletesben az...

Ismered a 10 emeletesben az összes lakót, akivel egy házban laksz? Tudod mikor ki halt meg, lett kutyájuk stb?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 10:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mikor 8 emeletesbe laktunk mindenkiről tudtunk mindent, most a 4 emeletesben azt sem tudom ki lakik felettünk
2021. ápr. 21. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hogy őszinte legyek nem is érdekelnek. Magad is leírtad a választ: "öreg nő". Azok ilyenek, "az ő korukban" mindenki ismert mindenkit, tudod. Most meg unalmukban próbálnak megismerni mindenkit.

Mikor társasházban laktunk köszöntem azoknak akik épp arra jártak, de ennyi. Általában mindig ugyanazzal a 3-4 emberrel futottam össze, a többit sose láttam. Plusz mikor elköltöztünk akkor találkoztam először és utoljára a fölöttünk lakó egyik családdal, akik bemutatkoztak (1 év után) és megkérdezték miért költözünk el.

Utána kertesházban mentünk. A bal szomszédot sose láttam, a szembeszomszédról annyit tudtam, hogy a kölykei úgy bőgnek, hogy néha a házba is behallani , a jobboldali szomszédban pedig szó szerint retardok laktak, így őket kerültem.

Amúgy bunkóság vagy nem, nem érdekelnek a szomszédok. Nem azért lakom valahol, hogy velük haverkodjak.

2021. ápr. 21. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezte, hogy ki halt meg, majd ő volt gúnyos, mikor nem tudtad? Miért? Ő talán tudta? Miért nem vágtál vissza? ("Azt hittem, hogy ön." Pl.) Persze az embernek mindig utólag jut eszébe. Amúgy én négyemeletesben lakom, kb. hetven lakás, ismerek vagy tíz lakót, de csak azért, mert régóta itt lakom, és róluk sem tudok mindent.
2021. ápr. 22. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Amíg panellakó voltam, talán három lakás lakóit ismertem látásból, és eggyel voltam beszélő viszonyban.
2021. ápr. 22. 16:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Négyemeletes házban lakom, csak négy szomszédomat ismerem. A többséggel szinte soha nem találkozom.
2021. ápr. 24. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!