Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan kellene kezelnem ezt a...

Hogyan kellene kezelnem ezt a beszólást?

Figyelt kérdés
Csak kimentem kivinni a szemetet a kukába. Udvaron belűl voltam. De sajnos pont ott van a kapunk is. Épp arra biciklizett egy roma fiatal férfi, akit nem is ismerek, a cigány sorról jött felfelé. Dohány volt a számban. Egyből beszólt hogy fa-xx van a szájokba, nem köszönnek. És elkerekezett. Előszőr is miért köszönnék neki, nem is ismerem. Amúgy meg én vagyok a nő, akkor neki kellett volna előbb koszonnie, ha annyira fontos neki a köszönés. A saját udvaromon voltam, épphogy csak kiönteni a szemetet. A dohányt a számban tartottam hogy majd meggyujtom.

2021. ápr. 18. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Sehogy nem kell kezelned!

Nehogy már mellre szívd egy utcán bringázó, ismeretlen cigány megjegyzését!

2021. ápr. 18. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Ignoráld!
2021. ápr. 18. 11:12
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

"A beszólásra pazarolt energiát beáldozhattad volna köszönésre is, pajtikám!"

"Nem tehetek róla, hogy a tiedet időtlen-idők óta nem vette be a párod!"

2021. ápr. 18. 12:04
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Miért kéne köszönni ezt én se értem, ezért utálok vidéken lenni illetve ezért is. Azt se tudom ki az sok esetben de itt is elvárás hogy köszönj. Szerintem bolondok. Miért kéne nekem megalazkodni és bárkinek előre köszönni? Ennyi erővel koszonjon rám és majd akkor köszönök. Szóval ilyen kis falukat kerülje mindenki esküszöm itt bolondok vannak. Nagy részéről azt se tudom ki az.
2021. ápr. 18. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
De egyébként már azért se köszönök ilyen bolondoknak, mintha ott se lenne úgy csinálok. Hadd legyen ideges.
2021. ápr. 18. 13:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz a csürhékkel. Undorító egy faj.
2021. ápr. 19. 07:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha köszöntél volna, akkor pedig az lett volna a baja, hogy "mit szólsz be neki".

Kötekedő brmokkal nem kell törődni.

2021. ápr. 21. 16:09
 8/8 anonim ***** válasza:

"Miért kéne köszönni ezt én se értem, ezért utálok vidéken lenni illetve ezért is. Azt se tudom ki az sok esetben de itt is elvárás hogy köszönj. Szerintem bolondok. Miért kéne nekem megalazkodni és bárkinek előre köszönni? Ennyi erővel koszonjon rám és majd akkor köszönök. Szóval ilyen kis falukat kerülje mindenki esküszöm itt bolondok vannak. Nagy részéről azt se tudom ki az."

Figyi,így illik,ez nem alázkodás,hanem illemtudás.

2021. ápr. 26. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!