Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapesten ennyire jó az élet?

Budapesten ennyire jó az élet?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam fent Budapesten életemben másodjára, és tátva maradt a szám. Tele vannak az utak luxus meg prémiumkategóriás autókkal, szó szerint minden harmadik autó amit láttam 15-20 milliótól kezdődik. Nyilván értem, hogy ott is vannak szegények meg minden, de amit a belvárosban meg annak a környékén láttam, teljesen mintha nem is ebben az országban lettem volna. Hol lehet ennyire keresni Budapesten, mert valahogy megoldom hogy a felköltözést :D

2021. ápr. 12. 18:48
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Most ez olyan dolog, hogy belvárosban nyilván nem az átlag embert fogod látni, mert azok kiszorultak rég a perifériára.
2021. ápr. 12. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez csak a látszat... Budapest belvárosa egy élhetetlen fertő, és rettenetesen koszos.
2021. ápr. 12. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Ez csak a látszat, van sok olyan ismerosom aki most épp nem/ nem vesz luxus autot így aki 4 és golfal lattal annak id van mit tejbe aprítani és meg vesz kg-rá :D

Nyugi :D sose ítélj auto alapján ;)

2021. ápr. 12. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

Budapesten épp az idiota proliknak van csak autoja. Sokkal olcsobb es kenyelmesebb nehanapjan taxizni, mint vacakolni az autoval.

Auto lenne az utolso amire koltok, mondom ezt 7 szamjegyu fizuval, megtakaritasokkal huszoneves korom ota.

2021. ápr. 12. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért ennyire ne legyél elájulva a verdáktól, mert akik ezekben ülnek az egy külön állatfaj, hidd el.
2021. ápr. 12. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azzal, hogy proliság státuszszimbólumként gondolni az autóra, de az az életmódodtól függ, hogy tényleg felesleges-e neked. Én külvárosban lakom, és amennyit én használom, sokkal drágább lenne mindig taxizni. Ráadásul szoktam Budapest és egy vidéki város között ingázni, ott is nagyon hasznos azért, hogy tudok háztól házig menni.

2021. ápr. 12. 20:13
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Egy konyvelo egy multinal netto 900 000 ezret keres allitasa szerint.
2021. ápr. 13. 04:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézz szét, hogy milyen ingatlanárak vannak az utóbbi időben, attól mégjobban leesik az állad sajnos. Minden nagyobb városra jellemző, hogy jobb a lét, pláne ha a metropoliszokat nézed (10-15 milliós városok). Koncentrálódik a piac, a pénz és a fizetőképes kereslet.
2021. ápr. 13. 08:18
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Ezt a belváros melyik részén látod? A belvárosban dolgozok, néha-néha látni egy új audit, ez a csúcs.

Közben meg eszi a várost a kosz és rengeteg a hajléktalan, nekem egyértelműen "szegény" kisugárzása van, örülök hogy nem ott élek.

2021. ápr. 13. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Életetlen szar a város
2021. ápr. 17. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!