Budapesten ennyire jó az élet?
Ez csak a látszat, van sok olyan ismerosom aki most épp nem/ nem vesz luxus autot így aki 4 és golfal lattal annak id van mit tejbe aprítani és meg vesz kg-rá :D
Nyugi :D sose ítélj auto alapján ;)
Budapesten épp az idiota proliknak van csak autoja. Sokkal olcsobb es kenyelmesebb nehanapjan taxizni, mint vacakolni az autoval.
Auto lenne az utolso amire koltok, mondom ezt 7 szamjegyu fizuval, megtakaritasokkal huszoneves korom ota.
Egyetértek azzal, hogy proliság státuszszimbólumként gondolni az autóra, de az az életmódodtól függ, hogy tényleg felesleges-e neked. Én külvárosban lakom, és amennyit én használom, sokkal drágább lenne mindig taxizni. Ráadásul szoktam Budapest és egy vidéki város között ingázni, ott is nagyon hasznos azért, hogy tudok háztól házig menni.
Ezt a belváros melyik részén látod? A belvárosban dolgozok, néha-néha látni egy új audit, ez a csúcs.
Közben meg eszi a várost a kosz és rengeteg a hajléktalan, nekem egyértelműen "szegény" kisugárzása van, örülök hogy nem ott élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!