Hova költöznétek ha pénz nem számítana?
Figyelt kérdés
Melyik az az ország/város ami elnyerte a szíveteket, és élnétek ott ideiglenesen vagy halálotokig? És mi miatt?(éghajlat, kultúra, társadalom, lehetőségek)2021. ápr. 6. 20:11
21/26 anonim válasza:
Székesfehérvár. Nem akarom elhagyni az országot. Nekem Fehérvár a kedvencem. 🙂
22/26 anonim válasza:
Igazából nekem az ideális az lenne, ha Svédországot délebbre költöztetnénk. :DDD
Nagyon tetszik maga az ország.... viszont utálom a hideget, az egyenlítőhöz közelítenék inkább.
23/26 anonim válasza:
1. Svájc - 5. éve itt élek, szóval ez pipa (teszek is érte, párommal dolgozunk, és azon is dolgozunk, hogy maradhassunk)
2. Key West - kétéve? három hetet Floridában töltöttünk - rokonlátogatás -, és négy napra lementünk oda is. Na, az nekem rögtön szerelem lett, ha lehetséges lenne, azonnal költöznék is. :)
24/26 anonim válasza:
Nem, most már hároméve.
Párom nagymamája és az én unokatestvérem is ott élnek, egymáshoz viszonylag közel (Hollywood-Fort Lauderdale), őket látogattuk meg.
25/26 anonim válasza:
nem mennék el az országból, keresnék egy helyet tó partján, erdő szélén, ahol nincs közel senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!