Magyarok szegénysége nem hatalmas kamu?
Figyelt kérdés
A lakosság 90%-a saját ingatlanban él, majdnem 4 millió személygépkocsi van forgalomban.
Valahogy mindenki tud lakást venni, még a lesajnált, "vesztes" gyárban dolgozó munkások is.
Akkor hogy van ez?
2021. ápr. 5. 00:36
31/33 anonim válasza:
ja, sokan laknak saját ingatlanban, de szerintem azoknak a 90% mind örökölt ingatlan, réges régen filléres dolog volt az ingatlan, nem is vettek hanem maguknak építettek az emberek, a kocsik meg mind külföldi importok vagy olyan külföldi import ami már előzőleg is jópár gazdán átment itt magyarban
32/33 anonim válasza:
szerintem amúgy nem kellene mindig Németországgal példálózni, ha azokat nem vesszük figyelembe azért a többi ország se áll túl jól. pl Olaszország, oké, Milánó meg Torino meg ezek a nagyvárosok "gazdagok", de a többi rész, főleg a közép-dél, már közel sem ilyen gazdag, vagy Spanyolország, Madrid-barcelona meg ezek gazdag rész, de délen iszonyat szegénység van. Kíváncsi lennék egy átlagolt statisztikára. Habár amúgy a németeknél is igen nagy szórás van mondjuk az észak keleti régió, és a bayern régió között
33/33 anonim válasza:
Adalék: 2019 decemberi pénzügyi tanfolyamon (Budapest Institute of Banking) hallottam, hogy a magyarországi lakások 60 valahány %-a rossz állapotú, kb. ugyanannyin hitel van. (A két halmaz nem esik teljesen egybe). Ennyit a 90%-os saját tulajdonú lakásállományról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!