Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nekem van igazam ? Vagy csak...

Nekem van igazam ? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Itt van a szomszédban egy család . Mindent hitelre vesznek van egy lányuk aki mindenhova elszökik . Mindig baj van vele . Anyukám többször ment érte a csajnak az anyával . Nagy simlis a csaj . De a fuvarba egyszer se pótoltak bele . Szinte természtesnek veszik , hogy anyámat ugrasztják hajnali 2-kor , hogy a csaj ottmaradt megint valahol . Erre még azt mondom , hogy hagyán de nem adott pénzt az anyja a benzibe pedig messze mentek érte . Vagy menni kell értük , mert tápot vettek és nem tudják hazahozni és még a kocsit is össze mocskolják nagyon durván . Ja és még anyámat nevezi pletykásnak a kiscsaj .Elmondtam a közeli rokonaiknak. . Mondták ők is , hogy ez már szemtelenség. Múltkor is akarták anyámat ugrasztani anya azt mondta , hogy ivott erre még nekik állt feljebb , hogy nem szalad egyből érte/értük. Nekem/nekünk van igazaunk vagy csak túlreagálom(unk)?
2021. márc. 31. 08:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyennek NEM kell magyarázkodni.

Azt sem kell mondani, hogy anyukád ivott, hanem tények elé állítani, hogy ti nem lelki segély szolgálat vagytok.

Pont!!!

Kit érdekel, hogy erre mit fognak reagálni?????!!!!

A lényeg, hogy kopjanak le.

2021. márc. 31. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak többet szóba se kéne állnia ezzel a gusztustalan bagázzsal, ez messze túlmegy minden határon.
2021. márc. 31. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Itt ti vagytok a hunyók... ők csak kihasználják a lehetőségeiket.

Kérdés: minek hagyjátok?

2021. ápr. 5. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!