Aszomszedom covid pozitiv.miert nem ellenorzik? folyton elmaszkal.
Figyelt kérdés
2021. márc. 28. 16:13
21/33 anonim válasza:
Nincs elég rendőr ők is kidőltek.En este 10után megyek haza melóból,de még egy zsarut se láttam az utcán,pedig nem kisvárosban lakok.
22/33 anonim válasza:
Na, akkor ha tudod hogy veszélyes, jelentsd. Vagy mit vársz? Nem is értem...
23/33 A kérdező kommentje:
nem fogom bejelenteni a sajat aszomszedom nem vagyok spicli cask nem ertem miert nem ellenorzik ha nincs kapacitás kotelezove kellene tenni az alkalmazas hasznalatat
2021. márc. 29. 09:47
24/33 anonim válasza:
Ez nem spicliség kérdése... szépen megfertőzhet másokat, akik meg belehalnak, de asszisztálj hozzá bátran mert te nem vagy spicli.
Tudod vétkesek közt cinkos, aki néma. Ezért is tartunk ott ahol...
25/33 anonim válasza:
Én is hányok attól ha szomszédok egymást jelentgetik, de itt emberéletekről van szó.
26/33 A kérdező kommentje:
igazabol csak erdeklodtem. a aszomszedom nalam szokott csapot szerelni egot cserelni mindenben segit ha baj van.nem rosszindulatbol irtam ki a kerdest csak informalodni akartam . tole mar finoman kerdeztem .egyebkent ha bejelentenem tudja hogy en voltam. azt valaszolta o rendszervaltok es tudja hogy ez a covid kamu. most ezzel en nem ertem egyet de a joszomszedi viszony is fontos.
2021. márc. 29. 11:40
27/33 anonim válasza:
A halálozási szám egy nagy kamu.. Kereskedelemben dolgozok, érdekeees nem kaptam el és egyik munkatársam sem.. Rokonaim sem.. Sőt, egyik rokonom is kereskedelemben van, se ő sem a munkatarsai nem kapták el, pedig nagy áruházról van szó.. Nevetséges ez az egész...
28/33 anonim válasza:
#2 Sürgősen be kéne ezt fejezni, ti covidbirkák! Anyád a potenciális gyilkos.
29/33 anonim válasza:
Szerinted akkor mi ha nem potenciális gyilkos aki tudatában hogy fertőzött úgy járkál. Továbbmegyek, ha négyzetesen továbbadja akinek átadta, amit sosem tudhatsz az exponenciális terjedés miatt, tömeggyilkosnak is nevezhetjük.
30/33 anonim válasza:
28nak, ezt ma kaptam, 40éves ismerősömről:
... nem fogja túl élni,hívtak elköszönni... tüdőembóliát kapott. ...dialízis is megy.
Szóval anyád a birka te idióta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!