Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Aszomszedom covid pozitiv.mier...

Aszomszedom covid pozitiv.miert nem ellenorzik? folyton elmaszkal.

Figyelt kérdés

2021. márc. 28. 16:13
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%
Nincs elég rendőr ők is kidőltek.En este 10után megyek haza melóból,de még egy zsarut se láttam az utcán,pedig nem kisvárosban lakok.
2021. márc. 29. 08:19
 22/33 anonim ***** válasza:
64%
Na, akkor ha tudod hogy veszélyes, jelentsd. Vagy mit vársz? Nem is értem...
2021. márc. 29. 09:41
 23/33 A kérdező kommentje:
nem fogom bejelenteni a sajat aszomszedom nem vagyok spicli cask nem ertem miert nem ellenorzik ha nincs kapacitás kotelezove kellene tenni az alkalmazas hasznalatat
2021. márc. 29. 09:47
 24/33 anonim ***** válasza:
7%

Ez nem spicliség kérdése... szépen megfertőzhet másokat, akik meg belehalnak, de asszisztálj hozzá bátran mert te nem vagy spicli.

Tudod vétkesek közt cinkos, aki néma. Ezért is tartunk ott ahol...

2021. márc. 29. 11:23
 25/33 anonim ***** válasza:
56%
Én is hányok attól ha szomszédok egymást jelentgetik, de itt emberéletekről van szó.
2021. márc. 29. 11:24
 26/33 A kérdező kommentje:
igazabol csak erdeklodtem. a aszomszedom nalam szokott csapot szerelni egot cserelni mindenben segit ha baj van.nem rosszindulatbol irtam ki a kerdest csak informalodni akartam . tole mar finoman kerdeztem .egyebkent ha bejelentenem tudja hogy en voltam. azt valaszolta o rendszervaltok es tudja hogy ez a covid kamu. most ezzel en nem ertem egyet de a joszomszedi viszony is fontos.
2021. márc. 29. 11:40
 27/33 anonim ***** válasza:
23%
A halálozási szám egy nagy kamu.. Kereskedelemben dolgozok, érdekeees nem kaptam el és egyik munkatársam sem.. Rokonaim sem.. Sőt, egyik rokonom is kereskedelemben van, se ő sem a munkatarsai nem kapták el, pedig nagy áruházról van szó.. Nevetséges ez az egész...
2021. márc. 29. 14:43
 28/33 anonim ***** válasza:
6%
#2 Sürgősen be kéne ezt fejezni, ti covidbirkák! Anyád a potenciális gyilkos.
2021. ápr. 8. 18:26
 29/33 anonim ***** válasza:
54%
Szerinted akkor mi ha nem potenciális gyilkos aki tudatában hogy fertőzött úgy járkál. Továbbmegyek, ha négyzetesen továbbadja akinek átadta, amit sosem tudhatsz az exponenciális terjedés miatt, tömeggyilkosnak is nevezhetjük.
2021. ápr. 8. 18:49
 30/33 anonim ***** válasza:
58%

28nak, ezt ma kaptam, 40éves ismerősömről:

... nem fogja túl élni,hívtak elköszönni... tüdőembóliát kapott. ...dialízis is megy.

Szóval anyád a birka te idióta!

2021. ápr. 8. 21:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!