Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Aszomszedom covid pozitiv.mier...

Aszomszedom covid pozitiv.miert nem ellenorzik? folyton elmaszkal.

Figyelt kérdés

2021. márc. 28. 16:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
52%

Az is meredek kissé, hogy becsönget és átmegy elújságolni hogy pozitív.

Lehet hogy nem leszek túl népszerű, de szerintem helyesen teszed, ha bejelented - megmenthetsz vele akár emberéleteket is, akiket ő megfertőzne. :(

2021. márc. 28. 16:48
 12/33 anonim ***** válasza:
49%
Az én egyik szomszédom is ilyen gyökér. Igaz ő nem hozzám csengetett be, hanem a másik szomszédhoz, hogy lehet, hogy koronás, de végül kiderült, hogy nem az. (Igen, leskelődtem, hallgatóztam...) De addig ő is simán mászkált, attól függetlenül, hogy tudta volna mi az eredmény. Szegény szomszéd meg menekült előle, nem is csoda. Én amúgy simán feljelentettem volna. Pont nem érdekel, hogy de “amúgy rendes”. Ez nem ettől függ.
2021. márc. 28. 16:58
 13/33 anonim ***** válasza:
88%
Azért nem ellenőrzik, mert nincs kapacitás. Jelenleg 211ezer aktív fertőzött van, még úgy is sok napi ellenőrzésként, ha azt feltételezzük, hogy 1 háztartásban 3 fertőzött van. Amikor az 1. hullámban napi 50 fertőzött volt a csúcs, akkor jártak rendszeresen. Ekkora mennyiségnél ez már tarthatatlan.
2021. márc. 28. 16:58
 14/33 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk sem volt piros papír, pedig még novemberben estünk át rajta. Igaz, akkor is tombolt a járvány, akkor épp a második hullám.

A 10 napos karantén utolsó két napján volt ellenőrzés. Minden nap ellenőrizni, az abszurdum. Akkor még ennyire volt kapacitás, most már azt hiszem, erre sincs.

2021. márc. 28. 16:59
 15/33 anonim ***** válasza:
85%
2napja karanténban vagyunk,a kutya se jött ellenőrizni.
2021. márc. 28. 17:18
 16/33 anonim ***** válasza:
18%
Én az ilyet simán börtönbe zárnám. A hebehuba szigortalan szabályzás kitt tartunk ott ahol. A nagy liberalizmusban nem tartjak be az emberek a szabályokat, aztan csodalkoznak ha hullanak elfele..
2021. márc. 28. 18:32
 17/33 anonim ***** válasza:
39%
A covid egy f. szság, ami túl van tolva és mar rohadt unalmas. Hagyjad már azt a tagot élni... 😒😒😒😒😒
2021. márc. 28. 18:51
 18/33 anonim ***** válasza:
45%
Hagyd élni, foglalkozz a saját dolgoddal. Nem kioktatásból írom, egyszerűen ez a normális, nem belepofázni más dolgába - jó lenne még emlékezni erre, mielőtt teljesen kifordul a világ magából.
2021. márc. 29. 02:48
 19/33 A kérdező kommentje:
de hat embereket fertozhet meg az ismerosom lelegeztetoen van 40 körüli!
2021. márc. 29. 07:37
 20/33 A kérdező kommentje:
komoly ellenorzes kellene es akkor nem maszkalni ki senki
2021. márc. 29. 07:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!