Szer1ntetek melyik Magyarország legemberbarátabb megyéje és megyénbelüli városa? (Válságtól eltekintve.)
Figyelt kérdés
Ahol van munka jók az életkörülmények, fizetés, kevés a bűnöző vagy rossz helyek.
Stb
A válaszokat előre is köszönöm.
2021. márc. 21. 17:46
1/11 anonim válasza:
Pest megye, azon belül Budapest...
2/11 anonim válasza:
Ja :D:D:D Budapesten a legbarátságosabbak az emberek, gondolom máshol nem is voltál. Egyébként nem tudom.
3/11 anonim válasza:
Hát nem Borsod-Abaúj-Zemplén megye.
Amúgy ha választani kéne, akkor mindenképpen nyugati határon sorakozó megyék. Vas megye, Győr-Moson-Sopron megye. Ezek lehetnek a legkiemelkedőbbek. Tökéleteset ne várj sehol se.
4/11 anonim válasza:
#3-as vagyok.
Az emberek mindenhol ugyanolyanok. Vannak taplók és kedvesek egyaránt.
8/11 anonim válasza:
Nekem Kőszeg nagyon szimpatikus, nem tudom, hogy az ott élők mit szólnak ehhez, de én szeretek ott lenni.
9/11 anonim válasza:
Én szeretem észak Somogyot, a Balaton környékét.
De amúgy nem tudom.
10/11 anonim válasza:
Élhetőség: Győr-Moson-Sopron megye.
Emberek kedvesek normálisak: Csongrád-Csanád,Szabolcs-Szatmár-Bereg megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!