Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szenvedünk a felettünk lévő...

Szenvedünk a felettünk lévő albérlöktöl mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szenvedünk a felettünk lévő albérlöktöl nem rég költöztek ide január közepén.

Nagyon hangosak minden hétvégén a bulik valamikor hétköznap is nagyon zörögnek elefánt trapogás éjjel nappal éjszakánként erre szoktam felebredni a nagy puffadásra sajnos alvás zavarral küzdök és ha felebresztenek nemtudok vissza aludni teljesen kivagyok készülve egészségügyben dolgozók 24/48 készenléti jellegű szolgálatban vagyok ami azt jelenti hogy bármikor behivhatnak dolgozni.

Többször lett nekik szólva de leszarjak többször ki jöttek a rendőrök de semmit nem értenek ezek. aztán pénteken meg birsagoltak őket de aztán ugyan úgy folytaták a lakás tulajdonosával nem lehet beszélni ő meg joba van a közös képviselővel és ő neki is felesleges szólni birtokvédelmi eljárás az hosszú folyamat meg bekkel bizonyítani.

Csináltam videót ahogyan megy a hangos zene és énekelnek teljes kivagyok készülve a kialvatlánság miatt.

Kérlek segítsetek mit tegyek?

Köszönöm a tanácsokat előre is.

25/N

2021. márc. 7. 23:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést az írás hibáért
2021. márc. 7. 23:50
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha kell, naponta többször is kihívod a rendőrséget. Minél többször jönnek ki, annál nagyobb büntetést kapnak.
2021. márc. 7. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

A lakás tulajdonossal miért nem lehet beszélni?

Minden egyes alkalommal felmenni, csengetni, dörömbölni, rájuk szólni.

Esetleg egy két nagydarab ismerős kíséretében.

Egyenként elmulik, nálunk is laktak ilyenek, x idő múlva kifulladnak a bulik, tudom, ez nem vigasz.

2021. márc. 8. 00:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Csináltam már mindent egyik sem vált be..
2021. márc. 8. 00:03
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagy elég kitartó. A zavarásnak megfelelő mértékű válasz kell. Ébreszd a csapatot a buli után hajnalban. Mondjuk háromkor csend lesz, akkor felmész, csöngetsz náluk négykor egy hosszút, aztán hazamész. Aztán felmész még párszor, hogy érezzék a törődést.

De lehet zenés ébresztőt is tolni, hangfalakat a szekrény tetején plafon felé fordítva.

2021. márc. 8. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Használj füldugót, én is szoktam. Abszolút semmit nem hallok benne. Meg lehet szokni.
2021. márc. 8. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Hat en addig hivnam ki a rendoroket, amig meg nem unjak a bulit! Hidd el, mivel alapos indokod van, a rendorok is foglalkoznak vele, de hamar meg is unjak, es iszonyat birsagot fognak a nyakukba akasztani.

Nem velem torten, az egyik baratom csinalt hasonlot, sokszor kihivta a bulizo szomszedokra a rendoroket, amikor harmadjara is 50 ezres csekket hagytak naluk, lealltak.

2021. márc. 11. 00:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!