Ki kell költözni az albérletemből, Mit tegyek?
#1: ja-ja, nekem is egyből de-ja-vue érzésem támadt....
Számtalanszor közrebocsátotta már a "cicáját", hogy lakókocsiban akar élni - mindig valami más háttértörténettel....
Kérdező, olvasd el a többi kérdés alatt adott válaszokat!
Summa: nem lakhatsz lakókocsiban közterületen!
Én biztos inkább rokonhoz, baráthoz húzódnék be pár hónapra, nem egyértelmű hogy pénzed nincs vagy a főbérlő eladja a lakást és azért kell kiköltöznöd. Ha van félretett pénz, én egy másik albiba mennék, vagy legalább egy szobát kivennék. Ha nincs pénz, akkor család, barátok, semmint egy lakókocsiban csövezni. Hova megy a posta, hogy van bármi.
Aki akar, az elmegy dolgozni (én volt hogy havonta váltottam munkát a világválság alatt, szarból mentem a szarba, de akkor is dolgoztam közben végig, gyerek mellett, mindig kerestem a helyemet, elvállaltam azt is ami tudtam, hogy csak a kövi hónapig lesz jó, de 4-5 hely után olyan helyre kerültem, ahol most már 8 éve dolgozok, a sok gyakorlat persze jól jött, hogy felvegyenek egy normális bankba dolgozni), nem várja a nyarat, hogy majd akkor lesz meló. Nem is keresel ezek szerint melót, csak ki akarsz még húzni hónapokat miközben dolgozhatnál is. Hogy lehet hónapokig úgy élni h nincs bevétel, mi a fenét eszel, mivel ütöd el a napokat, egy lakókocsiban pláne. Oda mennék a lakókocsimmal ahol meló van, aztán utána arrafelé vennék ki albit mikor már van bevétel hozzá. Én biztos nem várnám nomád módon a szerencsémet. Atya ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!