Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Valaki ledobott egy fotelt az...

Valaki ledobott egy fotelt az emeletről. Most mit csináljunk?

Figyelt kérdés

3 emeletes társasház földszintjén élek a családommal és reggel fél 7kor hatalmas csattanásra ébredtünk. Azt hittem hogy összeütközött 2 kocsi vagy elütöttek valakit de amikor kimentem az utcára, ott hevert a földön egy fotel. Néztem felfelé, semmit nem láttam de az egyik erkélyről eshetett ki. A hóvirágokat is agyonnyomta, teljesen összetörtek szegények.:( de pár darab megmaradt szerencsére. Apukám megemelte a fotelt , 30 kg körüli lehet ha ráesik valakire az biztosan ott marad nem értem hogy lehet valaki ennyire felelőtlen vagy szemétláda. Hogyan tudnánk kideríteni hogy ki tette ezt? Idehívtam a volt pàromat akivel pár hónapja szakítottunk de jóban maradtunk, ő is nagyon meg van döbbenve. Egyszerűen szóhoz sem jutunk ezen. Végig kéne kérdezni a lakókat.

Szerintetek hívjunk rendőrt?

26/n

2021. febr. 13. 11:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem pedig nem lenne nehéz kideríteni egy 3 emeletes ház esetében. 3 db lakás jöhet szóba (1., 2., 3. emelet), melyeknek az erkélye a fotel becsapódási helye fölött van. Ugyanis egy ekkora tárgyat nemigen tudnak oldalra dobni.
2021. febr. 13. 22:44
 22/23 anonim ***** válasza:
19%
ülj bele
2021. febr. 16. 18:13
 23/23 A kérdező kommentje:
egyenlőre nincs semmi :(
2021. febr. 17. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!