Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagyon félek a cigányoktól,...

Nagyon félek a cigányoktól, de már mindenhol ott vannak. Költözés vagy maradás és tűrés lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Egy nyugodt környéken éltem a családommal, egészen addig amíg az utóbbi években mindenhova ki nem terjeszkedtek a cigányok a vidékünkön és annak környezetében. A 30 kilométeres körzetünkben konkrétan akárhova megyek, hemzsegnek. Nem is lenne gond velük, ha kultúráltan élnének, de szörnyű amiket az elmúlt években leműveltek már. Egyik barátnőm kirabolták nappal az utcán, ahogy a nagyszüleim házát is. Nagynénikém anno megfenyegették az egyik buszmegállóban, hogyha nem ad nekik aprót, akkor elvágják a torkát. Betörtek a házunkba, de az volt a szerencsénk, hogy apám itthon volt, és mikor meglátták, elmenekültek.

Engem sem kíméltek az évek alatt -ez okozza, hogy ma már egy roma mellett sem merek elmenni az utcán-, volt hogy egy csapat srác körbeszorított, fogdostak, nem akartak a buszomhoz engedni, ekkor lehettem kb. 15. De több esetet is tudok mondani, mikor leköptek, szándékosan rám vagy a hajamba tüsszentettek, csúfolódtak rajtam, vagy szándékosan belém löktek. Tegnapelőtt is a barátnőmmel ültünk a padon, mikor egy csapat roma gyerek odajött hozzánk, hogy adjunk nekik pár százast, mert kenyeret akarnak venni. Mondtuk, hogy nincs, mire elkezdtek kötekedni, rángatni a ruháinkat, hogy ne hazudjunk, mert megvernek minket.

Ezeket szinte napi szinten éljük át, sok rendes ismerős, szomszéd már elmenekült innen. Az a baj, hogy én is nagyon szívesen mennék, minél messzebbre, ahol nem érzem magam terrorizálva állandóan, de itt van mindenem, fiatal vagyok, és csak most kezdtem az életet. Itt kaptam meg az álommunkám is. A másik, hogyha én elmegyek, akkor hátra kéne hagynom a családom, és őszintén szólva nagyon féltem őket. Az önvédelem nem nagyon opció sajnos, mert vékony és alacsony lány vagyok, ők meg általában magasabbak/erősebbek, és csapatban járkálnak. Zsebkés/paprika spray van nálam mindig, de úgy érzem még ez is kevés.

2021. febr. 12. 18:52
1 2
 11/18 moozygoo ***** válasza:
100%
Mielőbbi költözés
2021. febr. 14. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Költözz!!

Csak még több dog lenni belőle!

2021. febr. 15. 04:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Merre laksz? Arra akkor nem megyek.

Siófokra akarok menni, de most ott is lementek az ingatlan árak, nem-e ezért? Lehet felköltöznek Enyingről?

Én is gondolkoztam ezen, hogy már mindenhol ott vannak. Rokonom Balatonfüredre ment, ott még nincs. Örülök, hogy nem vették le a kérdést!

2021. febr. 16. 18:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Akkor költözzél el,vagy vegyél 2 pitbullt
2021. febr. 24. 14:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, írd meg, kérlek, melyik településről van szó, sokunknak segítenél vele, akik vidékre költözés előtt állunk! (Ha más nem, privátban...)
2021. febr. 24. 22:45
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Duranda mellett élek, pontosabban nem a közvetlen környékén, de kb. 10 perc biciklivel. Távol álljon tőlem, hogy védjem ezeket a putrisokat, de az elmúlt bő 15 évben már nagyjából nyugodtan lehtett élni tőlük, nem tudom, miért van ez, pedig érezhetően megzaporodtak. Talán lassan valamiféle civilizáltság rajtuk is végbemegy.

Kést semmiképp sem javaslom önvédelemre, mint azt előttem is írták. Sajnos vagy ölni tudsz vele, amit itthon a nagyszerű törvények miatt önvédelemből sem tehetsz meg börtön nélkül, vagy pedig semmit enm érsz vele. Viperát sokkal inkább, de mivel lány vagy, így tényleg marad a spray. Drogosok ellen az sem működik.

De a legjobb önvédelemnek nekem egy viselkedésforma vált be.

Le kell menni ugyanolyan állati, csőbunkó szintre, amilyenen ők vannak. Tehát semmiképp ne kérd őket szépen, ne vedd fel az áldozatszerepet, hanem jó hangosan, teli torokból, anyázva küldd el őket a p*csába. Hidd el, meg fognak rettenni, ők ebből értenek. Nézz meg egy ordibáló cigányasszonyt, na ezt stílust vedd fel te is. Ha látják, hogy nem félsz, hogy fenyegetés vagy rájuk nézve, jó esélyed van, hogy lekopnak, mert alapvetően a cigány a leggyávább népség, amelyet valaha a hátán hordott a Föld.

2021. márc. 6. 22:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16-os jól írja, de milyen világ lesz itt, ha majd mindenki mindenkivel ordítozik? Ez maga a pokol, hova lett a becsület és szelídség. Ehhez lelki világ kell, hogy szeressen így élni egy ember.
2021. márc. 7. 12:12
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17: én csak aktuális helyzetre írtam, amíg a veszélhelyzet meg nem szűnik. Amúgy ők sem szeretnek ordítozni, csak náluk annak van igaza, aki hangosabban mondja a magáét, nem annak, aki okosabban érvel.
2021. márc. 7. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!