Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogyan lehetne az autósokat...

Hogyan lehetne az autósokat lassítani?

Figyelt kérdés

A faluból kivezető 1 km-res egyenes szakaszon, erőszeretettel tépet mindenki 100-al, és nem kellemes ha az autó 20 cm-rel melletted halad el közel 2x akkora sebességgel mind amekkorával kellene.

Traffipax 2 havonta ha megfordul erre 1-1 órára.

Milyen eszközökkel lehetne lassítani a forgalmat? Láttam, hogy néhány településen bábut tettek ki rendőrségi mellénnyel és kamu traffipax-al, ezt még meg is tudnám valósítani de az itteni "élőlények"-nek köszönhetően fél órán belül lába kelne.

2021. febr. 7. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
ok boomer
2021. febr. 7. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Örömlányokat kell állítani az út szélére. (Ha nem hatásos, bújjanak rendőr egyenruhába.) :)
2021. febr. 7. 22:12
 3/12 A kérdező kommentje:

1-es ha majd halálra gázolnak egy hozzád közel álló személyt lehet máshogy fogod gondolni.

2-es Ilyenek erre felé nincsenek.

2021. febr. 7. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2021. febr. 7. 22:19
 5/12 A kérdező kommentje:
24, de ez semmit nem számít ebben a helyzetben, ráadásul nem is igazából az én problémám hanem a szüleimé, ugyanis ők laknak ott, én csak ötleteket várok.
2021. febr. 7. 22:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Fekvőrendőrt kell kérvényezni az önkormányzatnál.

Nálunk azt hiszem, úgy van, hogy ha valamelyik utcaszakaszon szeretnék a lakók, akkor nekik kell összedobni az árát és az önkormányzat megcsináltatja.

2021. febr. 8. 00:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Fekvőrendőr
2021. febr. 8. 23:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, utánakérdezünk
2021. febr. 9. 08:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Fekvőrendőrt nem tesznek ki egy település legelejére , balesetveszély miatt,100 al ráhajt egy polgár az szép látvány lenne. Jelző csíkokat szoktak amin ha átmegy hallja az autós, hogy lassítania kell, és tábla. De ez is sok pénz, nem fogják. Vértesszölősön mindkét irányból lámpa van , ha 40km nél gyorsabban jön egy autó, pirosra vált rögtön,tuti a hatás , de ez még több pénz.
2021. febr. 9. 17:33
 10/12 anonim ***** válasza:
9 es vagyok önkormányzat, nem fog semmit tenni,a pénz miatt, egy dolgot lehet kérni talán tőlük, hogy kérjenek a rendőrségtől, gyakoribb jelenlétet.Te saját magad sajnos semmit nem tehetsz.
2021. febr. 9. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!