Felkopogjak hozzá hogy minden rendben van-e?
Azért állítsátok már le magatokat. Az, hogy hajnalban megy, éjszaka jön, ahhoz SEMMI kukkolás nem kell. Felső szomszédja, én úgy vettem ki.
Nálunk külső feljárattal, teljesen külön lakásban lakik felettünk egy bérlő (családi házban), nagyon jó a szigetelés (magunk miatt, hogy minket ne zavarjon), mégis hallom reggel, amikor elmegy (mert onnantól kuss van a lakásában), és hallom, amikor megjön este (wc lehúz, parkettán léptek hangja, stb.)
És nem ezt figyelem egész nap, de a fülemet nyilván nem dugom be.
Kérdező, neked meg annyit, hogy azon gondolkozz el, ha egy 3 gyerekes, hízásnak indult ötvenes nő járkálna ott kisírt szemmel, hozzá is fel akarnál-e kopogni. (De légy őszinte magadhoz.)
Én is látom amúgy, mint 20-as, akit jól lepontozott mindenki.
Szabadúszó vagyok, itthonról dolgozom (nem home office, már előtte is). Irodám az útra néz. Látom, amikor a szembeszomszéd csaj férje betolat a kapun a kisbusszal. Húúúhaaa, marha nagy kaland.
Hallom (mert jó a fülem), amikor a szomszéd hazajön, és leparkol a háza előtt. Sőőőőt, neki is fordja van, és a fiának is, és meg is tudom különböztetni a két ford hangját.
Szerintem ebben semmi beteges nincs, ettől még hibátlanul ellátom a munkámat, plusz vegyértéket nem köt le nálam, hogy észlelem a dolgokat magam körül.
Most jön a ház vs. társasház/panel vita.
Felkopogjak?, kérdezi. Kétlem, hogy házban laknak.
Ez beteges. Mas az, ha gyanus, veszelyes helyzetben latnad.
Mas, ha idos szivbeteg szomszedod napok ota nem ad eletjelet.
Ismerkedni szeretnel es ez urugynek tunik, de rossz megkozelites.
Ok, akik itt nyomják a home office-os maszlagot, gondolom azt is látják, hogy apuka pityereg a fordban, vagy a kisbuszban ideges a szomszéd, vagy szomorkás, ha látják, azt is látják, hogy mióta? Maradjatok már a sületlen butaságokkal.
Ez a dolog a nő megszerzésére irányul, aki ezt nem látja át, az naiv, nem kicsit.
#15voltam
#21:
Jól van már pattogi, nem kell itt pattogva pattogni, mint a pattogatott kukorica! 😂
Igen kerdezz ra es vigyel neki egy tepsi sutit,h neki sutotted. Meg egy csomag zsepit. (Meg kotont a zsebedben.)
A folyoson jovet veletlenszeruen beszelj vele.
Ne akarj hozza bemenni. Ha behiv ,max akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!