Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felkopogjak hozzá hogy minden...

Felkopogjak hozzá hogy minden rendben van-e?

Figyelt kérdés
A szomszédomban lakik egy fiatal huszon1-2 éves lány. És ebben a hónapban nagyon megváltozott, hajnalban megy el dolgozni és olyan este 10-11 körül jön haza, és mindig könnyes szemmel vagy pityeregve. Szerintetek felkopogjak hozzá hogy minden rendben van-e? 30F

2021. febr. 5. 07:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szituban, csak annyit mondanék, hogy nincs gond köszi vagy nem rád tartozik.
2021. febr. 5. 08:34
 12/28 anonim ***** válasza:
86%
Volt már hasonló kukkolós kérdés de ott falusi környezet volt a háttér...
2021. febr. 5. 08:52
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Van elég baja, nem kell egy beteg szomszed a nyakába. Hagyd
2021. febr. 5. 08:54
 14/28 anonim ***** válasza:
92%
Alapból azt mondanám, hogy igen, kérdezz rá minden oké-e, de az elég para, hogy ennyire figyeled a csajt, szóval valószínűleg nem csupa jó szándékból kérdeznél rá, hanem azért, mert rá akarsz hajtani, szóval inkább ne.
2021. febr. 5. 09:14
 15/28 anonim ***** válasza:
55%

Azért akar felkopogni, hogy a nő szexuális kapcsolatot létesítsen vele azonnal, vagy a későbbiekben. Ezt szánja első lépésnek. A nő problémája igazából nem érdekli, vagy ha egy kicsit igen, akkor is ott van mögöttes szándékként a lehetséges szexuális kapcsolat, amire a kérdező valójában vágyik.

Nyilván azért figyeli a nőt, mert szeretne vele szexuális kapcsolatba kerülni. A figyelmes, érzelmes férfi szerepében akar tetszelegni, hátha bejön ez a stratégia nőnél, aki most esetleg padlón van. Gondolom egy csinos, szép lányról van szó, nem egy rút kiskacsáról. Úgy gondolom, hogy a kérdezőnek nincs barátnője, talán sosem volt még és mint a fuldokló az utolsó szalmaszálba is, kapaszkodik minden marhaságba, ami az eszébe jut.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: ne kopogjál fel, mi közöd más dolgához.

2021. febr. 5. 09:35
 16/28 anonim ***** válasza:
72%
15! Nem mindenkinek a f.sza körül forog a világa baszki! Én tegnap becsengettem a szomszéd nénihez, hogy minden rendben van-e és kell-e valami a boltból, mert 1 hete nem láttam a kertben. Elhiheted, hogy nem megdugni akarom. Vannak, akik odafigyelnek másokra, akármennyire is hihetetlen ez neked.
2021. febr. 5. 10:32
 17/28 anonim ***** válasza:
87%
Az kicsit más helyzet, #16. Én is megjegyzem, ha egy szomszédot egy hete nem látok. Azt viszont nem látom, hogy ki megy el hajnalban, azt sem, hogy ki jön haza éjszaka.
2021. febr. 5. 10:35
 18/28 anonim ***** válasza:
58%

16-os,elsiklottál néhány fontos különbség mellet. Öreg néni, huszonéves lány bla bla.

1000%, sőt a zsákom rátenném hogy nekem van igazam. Nincs neki nője és most úgy érzi, hogy ez bejöhet.

15# voltam

2021. febr. 5. 10:36
 19/28 anonim ***** válasza:
89%

Figyeli mikor jön, megy. Észre veszi a napirend változást, a kedélyállapot változást. Az időintervallum is túl nagy, hónapok óta figyeli. Ha lenne nője a kérdezőnek, ezt nehezen tudná feltűnés nélkül megtenni és egy párkapcsolatban ideje sem lenne rá.

#15 voltam

2021. febr. 5. 10:42
 20/28 anonim ***** válasza:
54%

17! Én is látom ki mikor jön-megy, mert home office-ban dolgozom és a konyhaablakkal szemben ülök. Pontosan látom, hogy mikor jön haza a szomszéd gyereke, mikor megy el a szomszéd nő futni. :D

Sőt! Ha kint vagyok a kertben, akkor beszélgetni is szoktunk, megkérdezzük a másiktól, hogy minden rendben van-e. Nálunk ez így normális. És ő is 25 körül van. Van, hogy fél órákat elbeszélgetünk, eszembe sem jut megdugni, szimplán csak emberileg érdeklődöm.

Jha és van feleségem, neki meg férje.

Ezért nem értem miért akarná mindenáron megdugni, lehet ő is olyan idióta mint én, hogy szimplán csak törődik az emberekkel kortól és nemtől függetlenül.

2021. febr. 5. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!