Felkopogjak hozzá hogy minden rendben van-e?
Azért akar felkopogni, hogy a nő szexuális kapcsolatot létesítsen vele azonnal, vagy a későbbiekben. Ezt szánja első lépésnek. A nő problémája igazából nem érdekli, vagy ha egy kicsit igen, akkor is ott van mögöttes szándékként a lehetséges szexuális kapcsolat, amire a kérdező valójában vágyik.
Nyilván azért figyeli a nőt, mert szeretne vele szexuális kapcsolatba kerülni. A figyelmes, érzelmes férfi szerepében akar tetszelegni, hátha bejön ez a stratégia nőnél, aki most esetleg padlón van. Gondolom egy csinos, szép lányról van szó, nem egy rút kiskacsáról. Úgy gondolom, hogy a kérdezőnek nincs barátnője, talán sosem volt még és mint a fuldokló az utolsó szalmaszálba is, kapaszkodik minden marhaságba, ami az eszébe jut.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: ne kopogjál fel, mi közöd más dolgához.
16-os,elsiklottál néhány fontos különbség mellet. Öreg néni, huszonéves lány bla bla.
1000%, sőt a zsákom rátenném hogy nekem van igazam. Nincs neki nője és most úgy érzi, hogy ez bejöhet.
15# voltam
Figyeli mikor jön, megy. Észre veszi a napirend változást, a kedélyállapot változást. Az időintervallum is túl nagy, hónapok óta figyeli. Ha lenne nője a kérdezőnek, ezt nehezen tudná feltűnés nélkül megtenni és egy párkapcsolatban ideje sem lenne rá.
#15 voltam
17! Én is látom ki mikor jön-megy, mert home office-ban dolgozom és a konyhaablakkal szemben ülök. Pontosan látom, hogy mikor jön haza a szomszéd gyereke, mikor megy el a szomszéd nő futni. :D
Sőt! Ha kint vagyok a kertben, akkor beszélgetni is szoktunk, megkérdezzük a másiktól, hogy minden rendben van-e. Nálunk ez így normális. És ő is 25 körül van. Van, hogy fél órákat elbeszélgetünk, eszembe sem jut megdugni, szimplán csak emberileg érdeklődöm.
Jha és van feleségem, neki meg férje.
Ezért nem értem miért akarná mindenáron megdugni, lehet ő is olyan idióta mint én, hogy szimplán csak törődik az emberekkel kortól és nemtől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!