Melyik országban élnétek?
Figyelt kérdés
Kanada vagy Amerika?
Szabadon választhattok államot, várost.
Kort és nemet is írjatok.
Írjátok meg azt is, hogy miért arra esett a választásotok.
2021. jan. 20. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Kanada
Amerika
67 szavazat
1/13 anonim válasza:
Kanada, nem tudom pontosan miért de nekem szimpatikusabb!
2/13 anonim válasza:
Kanada: Kevesebb a bűnözés, híresen kedvesek az emberek, szép a táj. Az USA is érdekel, de számomra pont elég lenne, ha csak a szomszédos ország lenne, ahova elmehetnénk látogatóba.
3/13 anonim válasza:
Kanada, szép helyek vannak ott meg vmiért jobban bejön.
24/f
4/13 anonim válasza:
USA eléggé élhetetlen hely, egyértelműen Kanada.
De amúgy inkább Dániában élnék.
5/13 anonim válasza:
A legszívesebben kanadában, de a hideget nem szeretem. Ha talán lenne kanadának egy kicsit enyhébb része, ahol nem olyan hidegek a telek, akkor kanada, ha nincs ilyen hely, akkor usa.
6/13 anonim válasza:
Kanada. Tetszik az egész környezet, szeretem a hideget is, alapvetően gondolkodtam hogy tényleg szeretnék odaköltözni egyszer.
7/13 anonim válasza:
Alapjaraton Kanada szimpatikusabb, de ha barmely allam kozul lehet valasztani, akkor en Hawaiiban orommel letelepednek😃 az azert nem a “klasszik amerika”
8/13 anonim válasza:
Vancouver, ha odaat. De en europai maradok.
9/13 anonim válasza:
Úgy nézem Vancouver, és a mellette levő sziget éghajlatilag elég enyhe télen, és elég szimpi az a hely. Gondolom nyáron meg nincs olyan nagy hőség. Elég élhető helynek tűnik innen nézve. De csak a két ország közül választanám kanadát.
10/13 anonim válasza:
Skinny Puppy
David Cronenberg
Kanada
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!