Hol élnétek szívesen külföldön? Melyik országban?
Lengyelországban éltem, nem volt vészes de nem volt a kedvencem, UK-ben éltem, kifejezetten utáltam, most Írországban élek. Van egy csomó előnye, szeretek itt élni, de pár év és dobbantok Spanyolországba, a mediterrán életforma, időjárás, kaja a nekem való. Addigra tudok ott hitelmentes házat venni és távmunkában dolgozni, szóval a nehéz része a spanyol életnek meg lesz oldva.
Jó nekem itt EU-n belül, így sose vagyok túl messze a barátaimtól.
Nekem Hollandia tetszik a hangulatos városai miatt, de nem bírom, hogy ott kB minden legális..
Én szeretnék kikoltozni egy időre valahova.. Eddig Anglian gondolkodtam és Nemetorszagon, de németül semennyit sem tudok szóval akkor inkább Anglia.
Hollandiában minden legális? Az azért elég meredek kijelentés :D Nem kell amúgy se füvezned, se prostiznod, attól még hogy van rá legális lehetőség, a többire ott sincs.
Angliába van 2 hónapod kiköltözni, mert amint beüt a Brexit, nem lesz már könnyű. Írország amúgy szinte ugyanaz a klíma, hasonlók a fizetések, stb, csak az emberek fényévekkel normálisabbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!