A kínaiakat meg az oroszokat csak én látom nagyon csúnya embereknek?
Míg Budapesten 10-ből 2 lányra mondom azt, hogy igazán szép, addig szentpéterváron 10-ből 7. Még egy kis orosz városban is olyan szépek a lányok, mintha valami magazin fotózásról jöttek volna. Én őszintén nem tudom miről beszélsz. A férfiak tényleg viszonylag gnóm, keleteurópai fejűek, na de a lányok...
komolyan, tedd át a badoo-dat oroszországba, és nézd ahogy háromszor szebb lányok jönnek fel.
Vagy google Dasha Taran, és társai.
Kínában éltem egy jó ideig, ott is rengeteg a szép lány. Nyilván az ázsiai vonások nem jönnek be a többségnek. Én a koreai és hong kongi lányokat kedveltem nagy vonalakban, de nagyrészt kínai lányokkal ismerkedtem mert hát belőlük volt sok. :D
Lány vagyok, nincs társkeresőm se.
Igen gondoltam lesznek akiknek tetszenek, ez így van jól!!
Nekem igazából a meleg tónusú, barább bőrű, barna haj, barna szemű ferfiak és nők tetszenek, a nők hosszú hajjal, ovális arcformával.
A legszebb noi es ferfi modellek oroszok, szlavok.
Szemely szerint a magyar atlagembereket nagyon csunyanak latom. Sok nepnel az atlagember meg mindig a jol nez ki kategoria.
“Nekem igazából a meleg tónusú, barább bőrű, barna haj, barna szemű ferfiak és nők tetszenek, a nők hosszú hajjal, ovális arcformával.”
Mondjuk akkor érthető, hogy nem fognak tetszeni a többnyire fehér bőrű, világosabb hajú oroszok (pl a tatárok, mongol, kazah stb származással rendelkezők meg megint nem a neked tetsző kategória) meg a szintén inkább világos bőrű (távol-keleten mánia a bőrfehérítés), ferde szemű kínaiak, akik amúgy kvázi kortalanok, ugyanúgy néznek ki 20-40 éves kor között. Nincs ezzel baj, én pl az általad említett külsőt nem nagyon szeretem, bevallom, cigányosnak tartom és a négerek között se láttam még számomra szép embert. Ettől még nem tartom őket kevesebbnek és ezt nem is fogom hangoztatni, mert egyébként elég bunkóság lenne csak úgy odadörgölni valaki orra alá általánosítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!