Hol élnétek szívesebben?
Figyelt kérdés
USA vagy Kanada. Ha választottatok a kettő közül azt is írjátok le, hogy melyik államba, és városba.
Kort és nemet is írjatok.
Írjátok azt is le, hogy miért arra esett a választásotok.
2021. jan. 17. 13:37
1/10 anonim válasza:
Usa, Kalifornia. Konkrét város nincs, talán Santa Monica. Főképp az időjárás miatt, a meleget szeretem, sok napsütést.
22/l
2/10 anonim válasza:
Az Egyesült Államokba költöznék, Arizona-Nevada-Utah környékére. Imádom a sivatagokat.
17/F
3/10 anonim válasza:
Amelyik biztonságosabb, és nem lőnek le csak úgy az utcán.
4/10 anonim válasza:
Amerika Arizona,Texas vagy esetleg még New Mexico. Gyűlölöm a telet és a hideget.
20/F
5/10 anonim válasza:
Kanada.Kedves,nyilt,baratsagos emberek,hatalmas erdosegek,huvosebb idojaras.En gyulolom a hoseget.
6/10 anonim válasza:
Florida. Nagynéném kint él 50 éve. 4szer voltam, nekem bejön.
7/10 anonim válasza:
Kanadában élek, és sem én, sem pedig a barátaim, ismerőseim nem költöznénk az USA-ba. Biztonságosabb és stresszmentesebb az élet Kanadában, jobb a szociális háló, az emberek nagyon kedvesek és barátságosak.
9/10 anonim válasza:
Kanada. Eszem ágába nincs menni oda ahol ekkora a veszély. Elég ha arra gondolunk hanem gy szinte minden 2.ember fegyvert tart otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!