Ha választhatnátok hol élnétek szívesebben: Budapest, Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Kecskemét vagy Miskolc?
Figyelt kérdés
2019. febr. 12. 18:21
1/28 A nagy Levin válasza:
Veszprém az egyik kedvenc városom. És bár a felsorolásban nem volt, de Szegeden is szívesen laknék.
4/28 anonim válasza:
Én is Debrecent. Ha csak a fentiek közül lehet, akkor Székesfehérvárt. 39F
5/28 anonim válasza:
egész nap ezek a "városos" kérdések, még nemunalmas?
Most ha pár anonim ember szavaz bizonyos városra akkor az lesz a megfelelő lakhely?
6/28 anonim válasza:
#5: Ennél már csak a hol tartottál x évesen kérdések unalmasabbak. Valamelyik nap feltették kb az összes huszonéves életkorral.
7/28 anonim válasza:
1, Szfvár (ismerem); 2, Bp. (nagymértékben ismerem); 3, Győr (minimális ismeretem van róla); 4, Veszprém (csak átutazó voltam); 5, Kecskemét; 6, Miskolc.
8/28 anonim válasza:
Nem tudom, mi a baj ezzel a kérdéssel. Lehet, hogy Yahoo Answers-t kellene olvasnom inkább, ott jóval több kérdés van, kíváncsiskodó, elvontan gondolkozó, csak úgy érdeklődú és normálisan válaszolnak nekik.
Amúgy Győr vagy Veszprém ha mindenképp ezekből kell választani. Esetleg Székesfehérvár.
9/28 anonim válasza:
Győrben. Nekem az tetszik benne, hogy olyan fejlett, nyugatias város és közel van hozzá Bécs és Pozsony is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!