Milyen az élet felétek?
Városban,trollna megyerbe.
Hát igazából itt nincsenek olyan nagy veszedelmek,hogy félni kelljen kimenni az utcára,mint Borsodban pl. Közel vannak a boltok,kényelmes így. De más szempontból meg hiányos,de nem élhetetlen.
2
Lehetőségek,van mozi,van ez az amaz,de nagyon sokminden nincs. Normális kocsmák,balhé mentes kocsmák. Rendőrségi intézkedés hiány...Rengeteg bűnözőbe bele lehet szaladni.
München aglomerációjában lakok egy 20 ezres kis városban. Sokáig kerestük az ideális helyet számunkra.
Nyugodt kis városi környezet sok parkkal, zöld területtel, kis forgalommal. Mindenki biciklivel jár mindenhova. A legtöbb dolog megvan helyben.
Viszont ha nagy városra vágyom, akkor elővárosi vonattal fél óra alatt München belvárosában vagyok. Amúgy meg tele van a környék tavakkal és egyéb kirándulóhelyekkel. Illetve az Alpok egy óra autóval.
XF falu, Nógrád megye.
Nem valami jó, sok a cigány, nincs munkalehetőség, nagy a korrupció stb. Katasztrófa.
Külvárosban élek.
Mindenki úgy állítja be a helyet, ahol lakom, mintha a világ végén élnék, ezért kevesen jönnek ki hozzám látogatóba, de a belvárostól 10-15 perc utazásra vagyok. Akárhova normális idő alatt el lehet jutni.
A házzal, ahol lakom, megszívtam, a szomszédaim 90%-a gyagya, de szerencsére a többség békén hagyja a másikat, van pár ember, aki próbál nagyon "közösséget építeni" (negatívan), de szerencsére ők is tuják, hogy hol a határ, viszont az alattam és a mellettem lakó szomszéd például egy tündér és vannak jófej szomszédaim is. :)
Ez a külváros nagyon szép, kellemeseket lehet sétálni, sok a zöld terület, jó időben ki lehet ülni, sok a szabadidős program.
Itt nőttem fel, túl sok gondom nincs a hellyel, sőt, szeretek is itt lenni, de mégis tervezem a költözést falura.
Ja és éltem külföldön, a tenger mellett, de sokkal jobban érzem magam ebben a külvárosban, ahol élek, plusz a falun, ahova költözni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!