Hol élnétek, laknátok a legszívesebben?
Figyelt kérdés
Melyik az a hely, ország ahol szívesen élnétek. Eltudnátok képzelni a jövőtök.2020. dec. 11. 20:13
2/23 anonim válasza:
A szívem legnagyobb vágya Firenze, és ha minden jól megy, szeptemberben ott kezdem majd az egyetemet. Jelenleg a tanulásban ez a legfőbb motivációm.
19/L
3/23 anonim válasza:
Új-Zélandon, de ez sajnos nem reális álom, ezért Németországban.
6/23 anonim válasza:
Visegrád,Bánokszentgyörgy(Zala megye).
8/23 anonim válasza:
Én olyan kisebb, “lassabb”, csendesebb és nyugodtabb, természetközeli, zöld és barátságosabb településen (vagy városrészben) laknék szívesen, ahol ugyanakkor van jó munkalehetőség, kikapcsolódási és szórakozási lehetőség, tanulási lehetőség és megoldott a vásárlás, közlekedés. Ország, éghajlat, nyelv stb. tekintetében nem vagyok válogatós, igazából ez már részletkérdés. Vannak kedvencek, de nem az lenne a lényeg.
9/23 anonim válasza:
XI-XXII határán, fenn a hegyoldalon laknék szívesen, és továbbra is itt élnék, mert ez a
hazám.
Számtalan helyen dolgotam a világban, de minden hely idegen maradt..
Bármilyen is, itt érzem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!