Melyik éghajlaton laknátok legszívesebben?
Gondoltatok arra, hogy ha nyugdíjba vonultok, akkor elköltöztök egy ilyen álomhelyre, ahol mindig is szerettetek volna élni?
Én arra gondoltam, hogy Kanadába, a tajga éghajlati övbe költözök pár erősebb kutyával, akikkel nyugalomban eléldegélek majd. Imádom a hideget és a havat, de azért a -50 fokba nem mennék:D
Ti hova vágytok?
Óceáni, 15-20 fok körül.
Már most tervezem.:)
Most Kanadában és az USÁ-ban -50 fok van hetek óta.
Ahol nincs szükség téligumira és fűtésre.
Szeretem az ilyen "örök tavasz városa" hangulatot, mint a mexikói Cuernavaca, de pl Los Angeles v San Francisco éghajlata is igen vonzó. Az a fajta óceáni vagy mediterrán jellegű, ahol kiegyenlített a hőmérséklet, tehát mondjuk 10-35Celsius fok között marad egész évben. Ha nagyon muszáj szélsőségezni, akkor viszont inkább a kánikula, mint a hideg. magamtól sosem mennék 10-15 fok alatti helyekre.
Nagyjából -5 és 25 fok között érzem jól magam.
A meleget rühellem, rossz érzés is, a szervezetem se bírja, a kedvem is rossz melegben.
Szóval egy nagyon pöppet hidegebb nedves kontinentálisra.
Esetleg óceáni, a sok borultság nem zavar, viszont télen is lehetne huzamosabb ideig a szabadban lenni. Imádok kint lenni. Mondjuk 0 fok körül, felöltözve, mozgásban órákig nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!