Bármilyen tapasztalatatotok ez ügyben? Birtokvédelem kutyaugatás miatt
Kertes házas környék a szomszédok kutyái állandóan ugatnak, többször lett nekik szólva érte, de még ők vannak felháborodva.
A zaj már elviselhetetlen. Nem lehet se tanulni, se Home officeban dolgozni, se egy filmet este megnézni, se éjszaka aludni.
Valakinek sikerült eredményt elérnie, hogy tette ezt?
Költözz panelba, ott nem ugatnak a kutyák.
Amúgy igen, baromi idegesítő jelenség. Elég egy ilyen kib@szott kutya egy utcába, aki ugat ha kell, ha nem, és felveri a többit is.
A megoldás erre engem is érdekelne, de szerintem esélytelen bármi érdemlegesben reménykedni. Jobb zajszigetelő-képességű nyílászárókon gondolkozz el, létezik ilyen, csak hát sokba kerül ez a megoldás.
Nem mindenki ilyen süket, se lát, se hall Dömötör mint te.
Írd meg a címed. Küldöm őket hozzád, hallgasd őket éjjel nappal.
Nálam is a szomszéd kutya ugatott, reggeltől estig. Reggel felkelt a kutya és estig ugatta a semmit. Hogy miért volt ez jó a kutyának nem tudom.
Amúgy bagzó macskákat szoktam neki lejátszani youtubeon, akkor 200%-on szokott ugatni és elfárad 1 óra alatt, aztán nem ugat. Persze aztán a szomszéd jelentett fel hogy zavarom a kutyájukat...
"A szomszéd jelentett fel téged és mi lett a vége?"
Kijöttek a rendőrök, lecseszték a szomszédomat, hogy ilyen miatt kell délután jelentést írniuk és figyelmeztették hogy legközelebb 10 000 ft személyi bírságot szabnak ki rá ha ilyen miatt hívják őket ki megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!