Kérheti az egyik lakó(albérletben) a másikat, hogy ne ott egyen büdös ételeket ahol ő tartózkodik, ha az enni szándékozónak van saját szobája, asztala?
Nem jól képzelted el a szituációt.
Nem a konyhában való étkezéssel van a baj ha büdös hanem a nagyszobában való étkezéssel ahol valaki épp tanul/ dolgozik vagy épp csak elvan.
Ebben az esetben érdekelne a válaszaitok.
Ha van lehetőség a konyhában enni, akkor társbérlet esetén nem szoktak a nappaliban kajálni. Aki viszont annyira kényes, hogy nem bírja el egy étel szagát, annak nem való a közösségi lét és ő tanuljon a szobájában.
Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy egy-egy ilyen szobabérlésnél jobb a békesség, ez nem olyan dolog, hogy érdemes lenne piszkálni miatta a másikat.
6*
Igen a jogok azonosak.
Miért kérné az étkezni kívánó, hogy ne ott tartózkodjon ha már előtte ott volt a szobában és van saját szobája illetve konyha is ahol ehet?
Ez nem kötekedés?
Ez egy másik példa:
Ez olyan, hogy valaki valahova bemegy ahol előtte már páran ott voltak és befingik közéjük, aztán aki befingott az arra kéri a többi embert hogy ha nem tetszik akkor ki lehet menni, szerinted ez így rendben van?
Nem ugyanaz a kettő példa, felesleges is összehasonlítani.
Aki később ment oda, annak ugyanolyan joga van odamenni. Kit érdekel, hogy ki volt ott előbb? Senkit. Menjen be tanulni a szobájába, ha zavarja a másik
Nem én vagyok a 6-os, de egy nappaliban enni nem egyenesen arányos azzal, ha valaki befingik egy társaságba.
Nem lakom társbérletben, sem albérletben, de inkább való a nappali evésre, mint a hálószoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!