Szilveszterkor ugyanúgy 18-6 között lehet majd tűzijátékozni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 14:26
21/38 anonim válasza:
#19 a tavalyi tűzijátékok milyen kategóriásak? és 18 év felett lehet csak használni?
22/38 anonim válasza:
Ebben az országban nehéz az értő olvasás, ezért a cikk írója sem értette meg, hogy a módosítás az nem módosítás, hanem felülírás.
23/38 anonim válasza:
Fszt kérdezősködtök ennyit, eriggyjetek aztán lőjjítek főfele, nem mindegy nektek?
24/38 anonim válasza:
Amúgy nem tudom a kérdező mit aggódik. Ha elfogadjuk, hogy az F1 és F2 kategória felhasználható, akkor akár mikor felhasználhatja, mert máshoz úgysem jut hozzá.
25/38 anonim válasza:
#23 nekem mind1 lenne, csak szomszéd tuti bejelentést tesz és megint engem csesznek le xdxdxd inkább utánajárok, h ő égjen be
26/38 anonim válasza:
F1/F2 kategóriát egész évben fel lehet használni magánterülete, tehát szilveszterkor is lehet, ezt a rendőrség is megerősítette, kedves 10-es, 11-es válaszoló:)
27/38 anonim válasza:
A szövegből nem derül ki egyértelműen, hogy mondott-e ilyet a rendőrség.
Egyébként lehet, hogy tévedek, ezért kértem meg egy korábbi válaszolót, hogy segítsen értelmezni a rendeletet. Ő persze ugyan olyan lusta volt kikeresni a közlönyből, mint én.
Nekem meg aztán tökmindegy, én azt a pénzt nem tűzijátékra, hanem prostikra költöm.
28/38 anonim válasza:
29/38 anonim válasza:
hát én biztos nem fizetnék egy nőért se, mikor ingyen is odateszik maguk egy üveg pezsgő után szilveszterkor xdxdxd ink lövök tűzijátékot a megspórolt pénzemen
30/38 anonim válasza:
#27 segítettem értelmezni, a közlönyből lett belinkelve az adott rendelet.
Alatta pedig elmagyaráztam.
De mindegy, hagyjuk, jó prostizást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!