Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Petárdázó(k) ellen mit lehet...

Petárdázó(k) ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Valaki a környékemen (Győr Gyárváros) szinte napi rendszerességgel petárdákat durrogtat. Kb. november közepe óta csinálja ezt és már nagyon elegem van belőle (de nem csak nekem. Pár visszajelzés alapján tudom, hogy mások sem örülnek neki enyhén szólva). Milyen lépéseket lehet tenni annak érdekében, hogy abbahagyja? A rendőrség tud valamit kezdeni azzal, ha bejelentem? (képi vagy hangi rögzítést nem tudtam készíteni, másképp meg nem tudom, hogy lehetne bizonyítani. Bár az igaz, hogy sokan lennének, akik tudnák tanúsítani. Ettől zeng az egész környék már másfél hónapja)

#petárda #illegális használat
2020. dec. 26. 22:09
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kösz szépen nem vagyok rád kíváncsi.Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.Mindegy úgy is válaszolsz legyen tied az utolsó szó...
2023. febr. 1. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!