Bécsben élni biztonságos? Egyedül este sétálni az utcán? A legutóbbi lövöldözés befolyásol valamit? Még mindig biztonságosabb mint Németország városai összességében?
12: szóval akkor kb. annyit voltál ott, hogy kimentél a Christkindlmarkt-ra forralt bort inni, meg sétáltál egyet a Mariahilferen...
LOL
besz.ri turista elmagyarázza, hogy nagyon veszélyes ott élni mert azt látta a köztévén...
fiatal nőként egyedül élek bécsben, nagyon ritkán van olyan, hogy nem érzem magam biztonságban... ha összeszámolom kétszer, egyszer lemerült a mobilom és eltévedtem és sötét volt és kicsit kiidegelődtem (új voltam még a városban), de hála az égnek belefutottam egy villamosba, ami épp a végállomásán álldogált és a vezető tök aranyos volt, mondta hogy üljek csak fel, hamarosan indul, és szól majd hol kell leszállnom hogy a metróvonalamhoz jussak. egyszer meg valami drogos csöves elkezdett követni, úgyhogy bementem egy mekibe, odacsapódtam egy kupac emberhez, hogy "bocsi ez az alak követ itt maradhatok amíg hívom a rendőrséget?", ők is tök aranyosak voltak, kivárták velem hogy kijöjjenek, aztán hiába vitték be a pasast, elkísértek egy buszmegállóig és megvárták velem a járatom.
a szülővárosomban (megyeszékhely mo.n) jobban félek nappal közlekedni, mint bécsben éjszaka...
Pedig a 10-es reálisan látja, igaza van. Nem azt írta, hogy nagyon veszélyes, olvassátok el figyelmesen.
Meg itt van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!