Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » A szomszéd lenyulta a csomagom...

A szomszéd lenyulta a csomagom v a futár hazudik?

Figyelt kérdés

Hivott a futár de mikor vissza hivtam már mondta h oda adta a szomszédnak mert sok a csomagja nem ért rá várni.

Előre fizettem.

Haza értem becsengettem mind2 szomszédhoz ők nem vettek át semmit. A csomagnyomkövetőn annyi van h átadva.

Most akkor mi van?

2020. dec. 23. 11:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A futár nem szokta odaadni senkinek, hacsak nem kéred meg rá. Inkább visszaviszik ha nincs otthon a tulaj. De amúgy is, arról tuti van valami feljegyzés hogy kinek adta át pontosan.
2020. dec. 23. 11:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha karácsonyi ajándék volt, akkor most már tényleg felejtős.

De kérj kártérítést, mert anyagi kár ért a futár miatt.

2020. dec. 23. 11:53
 13/19 anonim ***** válasza:
77%

Ez elég életszerűtlen, futár nem adja oda senkinek csak úgy. Inkább kihozza majd még egyszer, pont az ilyen balhék elkerülése miatt.

De azért kíváncsi vagyok, hogy folytatódik a sztori.

2020. dec. 23. 11:57
 14/19 anonim ***** válasza:
45%
A futár is lenyúlhatta a csomagot, és azt mondta, a szomszédnak adta.
2020. dec. 23. 11:57
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező!

Erre itt nem kapsz normális választ. Én tegnap kiírtam a velem történt, szomszéd - futár sztorit, és egyből le trolloztak. Ezektől nem érdemes kérdezni.

2020. dec. 23. 12:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Melyik futár szolgálat volt ? Nekem a MPL-el vannak rossz tapasztalataim.
2020. dec. 23. 12:18
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én csomagom landolt már egyszer a szomszéd tömbben lévő pékségben is, plusz a futár hagyott az ajtómon egy cetlit, hogy oda tette le, szóval bárki elhizhatta volna
2020. dec. 23. 12:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan régen a szomszéd csomagját nekünk adta ide a futár de ezt a szomszéd mondta neki telefonon mert nem volt otthon. Szóval van olyan hogy oda adja másnak, viszont nem tehetné meg. Ha az ügyfél azt mondja add már oda a szomszédnak mert nem vagyok otthon, szerintem azt is meg kéne tagadnia. A te eseted még rosszabb hisz te nem kérted ilyenre a futárt. Követelj kártérítést.
2020. dec. 23. 12:56
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Na történt valami? Hívtad a futárt vagy a központot?
2020. dec. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!