Kedves szomszéd néninek milyen ajándékot adjak?
Figyelt kérdés
Nagyon aranyos néni.Szeret beszélgetni, én sajnos ritkán érek rá.Gyakran a kezembe nyom vagy egy üveg savanyúságot,vagy egy tál gyümölcsöt, ilyesmi.Szeretném meglepni valamivel karácsonykor.Sajnos semmi ötletem.Nem akarok személyes dolog annyira nem ismerem.
Tudtok tanácsolni valamit.
Mit illik ilyen esetben?
2020. dec. 13. 21:23
1/9 anonim válasza:
Ha készítesz neki házi tésztát, annak biztosan örülne. Vagy termelői méz, mézeskalács, ajándékutalvány, horgolt karácsonyfadísz.
2/9 anonim válasza:
Süss neki sütit,cserepes virág esetleg (mikulásvirág vagy karácsonyi kaktusz), egy szolid színű házi mamusz..
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Nagyon jó ötletek.
2020. dec. 13. 21:41
6/9 anonim válasza:
Ha sütsz neki, akkor ne olyat süss, amit idősebb nénik szoktak karácsony környékén(pl. Bejgli). Mézeskalácsot szerintem csinálhatsz, ami szépen fel van díszítve. De karácsonyi kaktusz is jó ötlet, anyum szereti azt is.
7/9 anonim válasza:
Én is csak megerősíteni tudom, hogy süss neki valamit.
Esetleg (bár most a vírushelyzetre való tekintettel nem tudom ez mennyire jó ötlet) egy vacsorára át is hívhatnátok magatokhoz ha nagyon jó a viszonya a családodnak vele és neki nincs programja. Szerintem értékelné.
8/9 anonim válasza:
méz, házi mézeskalács, anyagi helyzetétől és erőnlététől függően egy nagy kosár gyümölcs, hogy ne ő cipelje a boltból, banán, ananász, stílusától függően ha szereti az ilyet, egy díszpárna, gyertya.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok hasznos ötletet.
2020. dec. 14. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!