Másnak is gyökeresen megváltozott az élete mikor egy kis faluból elköltözött egy nagyvárosba? Akár egy külföldi nagyvárosba.
Figyelt kérdés
Karrier, ingerek, emberek, kapcsolatok, érzések amiket az emberek kiváltanak belőled, felszabadultság, nem figyelnek, nem ismernek, nem pletykálnak v ítélnek v kérdeznek, nincs ki előtt szerepelni hogy látnak mit gondolnak, gondolatok, szexuális kalandok stb.2020. dec. 16. 23:23
11/11 anonim válasza:
Én felkoltoztem a városba 18 évesen, kibuliztam magam (szexuális betegség vagyis bocsi kaland az nem érdekelt) aztán 25 évesen elég volt ebből az életből, és jó volt visszajönni a faluba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!