Másnak is gyökeresen megváltozott az élete mikor egy kis faluból elköltözött egy nagyvárosba? Akár egy külföldi nagyvárosba.
Figyelt kérdés
Karrier, ingerek, emberek, kapcsolatok, érzések amiket az emberek kiváltanak belőled, felszabadultság, nem figyelnek, nem ismernek, nem pletykálnak v ítélnek v kérdeznek, nincs ki előtt szerepelni hogy látnak mit gondolnak, gondolatok, szexuális kalandok stb.2020. dec. 16. 23:23
2/11 A kérdező kommentje:
Miért is?
2020. dec. 16. 23:27
3/11 anonim válasza:
Biztosan megváltozik egy zsákfaluból, de nem lesz minden nap karácsony.
4/11 anonim válasza:
Szexualis kalandok, almodj csak 😂😂 Tudod ugye, hogy a koltozes nem megoldas minden problemadra? Ne legyenek irrealis elvarasaid, attol meg, hogy varosban laksz, nem lesz tokeletes minden.
5/11 anonim válasza:
Igen. Sőt, igazából azt éreztem, hogy végre van egyáltalán életem. Kisvárosban laktam, de igazából olyan volt mint valami falu... Mindenki ismert mindenkit, minden cikinek és gáznak számított, mindenki leskelődött a másik után, mindenki pletykált össze vissza, faggattak, kinevettek stb., borzalmas volt. Eleve nem a korosztályomnak -huszonéveseknek - való az ilyen közeg, ahol az a napi téma, hogy mikor jön a nyugdíj meg hova ellett le az Ibi néni macskája, ahol nem lehet csinálni semmit (se tanulni, se dolgozni, se szórakozni, se semmi) és alapvetően idős, nyugdíjas emberek vesznek körül. Egy felüdülés volt, amikor elköltöztem onnan.
6/11 A kérdező kommentje:
Valahogy így gondolom mint az utolsó
2020. dec. 16. 23:46
7/11 anonim válasza:
A 150 ezres albira napi 12 óra meló nincs benne a tervben?
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó
Miért egyből ez a keseredett rosszindulat?
De én miért vettem volna a tervbe?
Miből feltételezted, hogy az én foglalkozásom napi 12 óra munkát kíván vagy hogy? Egyszerűen nem is értelek.
2020. dec. 17. 00:04
9/11 A kérdező kommentje:
Megindokolni nem tudnád miért ráadásul mi alapján. Sajnálom, hogy ilyen rosszindulatú vagy.
2020. dec. 17. 00:14
10/11 anonim válasza:
Szexuális kalandokon kívül stimmel minden,akár szexuális kamalndok is jöhetnek később csak vigyázz magadra és tudd hol van a határ, sok sikert.🐻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!