Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintem hülyeséget csináltam...

Szerintem hülyeséget csináltam!? Többi lennt!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy pár hete egy macska kezdett átjárkálni hozzám. Eleinte csak ételt kért, de idővel már el se akart menni ráadásul az én macskáimat is bántotta.

Ezért úgy döntöttem, hogy kocsiba rakom és kiviszem az erdőbe, hátha nem talál vissza..így is lett.

De sajnos időközben kiderült, hogy nem is kóbor cica volt hanem a nyugdíjas néni szerezte valahonnan, és most keresi. Visszamentem az erdőbe, de nem találtam a cica nyomára.

Mi tévő legyek szerintetek? Mondjam el?

2020. dec. 6. 12:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Azóta mi történt?
2020. dec. 16. 00:26
 32/33 anonim ***** válasza:
49%

Könyörgöm, minek rakta volna ki facebook csoportba? Ha egyszer azt hitte, kóbormacska! Azért ha a nénike jobban gondozza, nem tűnt volna kóbormacskának.

Ha már kivitted az erdőbe, legalább ne autóval vitted volna, ilyen miatt szennyezni a levegőt az autóval az nagyon felesleges. A vécére is autóval jársz? A környezet nagyon fontos lehet neked.

2021. jan. 2. 11:14
 33/33 anonim ***** válasza:
74%

Ja, mert aki arról ír, hogy így meg úgy megölném és kitépném a gerincét és megállás nekik undorító stílusban írogat, annak a válaszát sokkal jobb olvasni....

Az idézett komment csak ennek a nem normálisnak a kommentjére reflektál, lehet ha tudott volna értelmesen kommunikálni, nem jut el eddig a “beszélgetés”.

2021. jan. 2. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!