Szerintem hülyeséget csináltam!? Többi lennt!
Az a helyzet, hogy pár hete egy macska kezdett átjárkálni hozzám. Eleinte csak ételt kért, de idővel már el se akart menni ráadásul az én macskáimat is bántotta.
Ezért úgy döntöttem, hogy kocsiba rakom és kiviszem az erdőbe, hátha nem talál vissza..így is lett.
De sajnos időközben kiderült, hogy nem is kóbor cica volt hanem a nyugdíjas néni szerezte valahonnan, és most keresi. Visszamentem az erdőbe, de nem találtam a cica nyomára.
Mi tévő legyek szerintetek? Mondjam el?
Szegény cica :(
Basszus ha kóbor akkor se viszem ki az erdőbe... Jó hogy egyesek felvannak lázadva és kikelnek magukból... Ja hogy " csak egy macska meg csak állat"?
Van akinek családtag.
Nekem is bóklászik a macsekom de tuti ha a szomszéd jönne h hát kivitte az erdőbe tuti felpofoznám.
Az se volt eszébe h menhelyre vigye... Erdő? Beteg!
Hallod nekem van bűntudatom...
Szegény cica fázik, fél nincs hova elbújnia, étlen szomjan...talán megsincs :(
Édes Istenem csórikám.:(
Itt minden választ ez a pofozkodós ír? Minden stimmel, a proli stílus, a százalék, az íráskép. Hányszor fogsz még itt ámokfutásba kezdeni?!
Első reakció egyből, hogy így felpofoznám, úgy felpofoznám, ész megáll. Soha eszembe nem jutna kivinni egy cicát az erdőbe, de mi az hogy felpofoznád a szomszédot? Én meg lehet viszonzásképp, ha nekiállnál pofozkodni, a kezed is eltörném, megnézném akkor mennyire lennél felháborodva és mekkora lenne a szád.
Nem megkínozta, megmérgezte és kocsi után kötötte azt a macskát! Nem gondolkodott helyesen ez tény, de az ő macskáit is folyamatosan bántotta, abban a helyzetben azt gondolta “jó ötletnek”. Nem volt az, de azért nem megölte a macskát és akkor sem kívánnám senki halálát, mint ahogy itt az egyik jó madár meg nem állnék neki egyből önbíráskodni.
Egyébként, akik ennyire lepontozzák azokat, akik elítélik ezt a dolgot ilyen-olyan súlyban, miért nem gondolnak abba bele, hogy a saját kedvencük is lehetett volna, vagy a gyerekük kiskutyája, és ha bárki így jár el hasonló mentalitással, mint a kérdező, akkor az állatnak búcsút inthet a család.
Ez nem egy baromfi a 20-ból, ami ha eltűnik, helyette kerül a tányérba másik! Lehet valakinek a társáról, az egyetlen hozzá közel állóról beszélünk, mivel a kérdező sem tudta, amikor kidobta az erdőbe, hogy hova tartozik a macska. Semmiféle igazolást nem ad, hogy a végén kiderült, egy öregasszony 7. macskájáról van szó, talán megbírja a néni. Elvitt a megszokott közegéből egy olyan háziasított állatot, ami önállóan valószínű elpusztul. Még jó, hogy egy macskáról beszélünk, ami fajtájából adódóan képes levadászni egy egeret, pockot, vagy verebet, talán még egy nyulat megfog. Remek. Éld túl a telet öcsém :\
Nem aggodnek erte.
Kutyak es macskak valami genetikai gps-el rendelkeznek, nem egyszer lattam mar haziallatokat tobb kilometerrol hazatalalni, olyan helyrol ahol sosem jartak.
Nem discoverys esetek, hanem sajat tapasztalat.
Szóval 13mas te meghívnád egy páleszra ugyi? Na hát.. milyen nehéz felfogni egyeseknek h a macska családtag...
Pfff szánalmas
16 Aha, szóval azért mert nem bsznám pofán már egyből azt jelenti, hogy innék vele egy paleszt? Aha, oké. Ez a két véglet, eközött más nem is létezik, ugye? Szerintem meg sokkal inkabb ez a fajta gondolatmenet a szánalmas. Meg az, hogy ilyen stílusban nyilvánulsz meg egyből.
A fejeddel fociznék, elásnálak az erdőben, kitépném a gerinced, te csicska barom, balfsz, mostanra törölt irományok is tőled származnak? Csak mert nem lepődnék meg ezzel az agresszív stílussal. Az se százas, aki ilyeneket ír, sőt...
Igen képzeld, nem bsznám pofán mert nem vagyok egy agresszív gyökér és nem, páleszt sem innek vele. Mégis minek innék vele bármit is?? Jó ég, neked ezen a két opción kívül más megoldás nem is létezik? Ennyire nem lehetsz szűklátókörű.
Milyen meglepő, hogy a többi részre, miszerint te írtad-e azt a sok undorító mocskot, semmit nem reagáltál.....”Pffff”. 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!