Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest tényleg veszélyes?

Budapest tényleg veszélyes?

Figyelt kérdés
pl.veszélyes este egyedül sétálgatni? (nyilván most korlátozás nélküli "normál" időben értem ezt)
2020. dec. 1. 20:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy hol. De nyilván minden nagyvárosban vannak helyek, ahol nem érdemes éjszaka sétálni.
2020. dec. 1. 20:09
 2/18 anonim ***** válasza:
76%

Hol nem veszélyes este egyedül sétálgatni?

A veszély mértéke változó csupán.

2020. dec. 1. 20:11
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
Este még lehet. Inkább éjszaka nem ajánlott. De az se vészes, ha elkerülöd a nagykörutat és annak VII. kerületi környékét.
2020. dec. 1. 20:23
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

A forgalmas helyek grízesek, például Keleti vagy a Blaha.

De egy Újpest Kertváros semmi meglepetést nem tartogat.

2020. dec. 1. 20:27
 5/18 anonim ***** válasza:
44%

Az. Sok rigó, sok színes, drogos-alkesz-nettó idióta férgek,...

ALAP a spray és a gáz-gumis pisztoly!

2020. dec. 1. 20:30
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Jézusom:D Nem. Sőt, én falun mindig sokkal jobban féltem, főleg, mikor kimentem a szántóra futni. Itt minden ki van világítva szinte, a budai oldalon jellemzően jó a közbiztonság, Pesten is a legtöbb kerületben.
2020. dec. 1. 20:33
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Kik szólnak itt hozzá :D Budapest meglehetősen biztonságos. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet baj, én is láttam már konfliktusokat, de össz-vissz a blaha keleti sem vész éjszaka sem. Én a kettő között lakok.

Ha most költöztél, akkor amíg ki nem ismered kicsit magad és meg nem szokod lesz szerintem ez a veszély érzet csak.

2020. dec. 1. 20:56
 8/18 anonim ***** válasza:
29%
Kőbánya Kispest vasárnap este veszélyes lehet ha segítséget kérsz fiatal cigányoktól
2020. dec. 1. 21:17
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak veszélyes helyek, és vannak veszélyes hülyék, de ez mindenhol így van. Amit én kerülnék:

- VIII. kerület, különösen a Magdolna utca és környéke.

- X. kerület, különösen a Hős utca.

- XX. kerület külterületei.

- Kőbánya-Kispest.

- Ecseri út.

- Gubacsi út.

...

A két említett utcát kivéve azért nem olyan vészes a helyzet, de azért arrafelé jobb ha nem mondod meg, hogy mennyi az idő.

2020. dec. 1. 21:44
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha konfliktuskerülő vagy és nem reagálsz az esetleges beszólogatásokra, semmi bajod nem lesz. Ok nélkül nem fognak megkéselni/megverni. Rendszeresen jártam (amíg lehetett) a belvárosi részeken, illetve utaztam éjszakai buszokkal. A legdurvább, ami történhet, hogy egy pszichopata a buszon elkezd melletted ordítani a semmiből, vagy egy részeg fazon telehány mindent.
2020. dec. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!