Attól függ, hogy hol. De nyilván minden nagyvárosban vannak helyek, ahol nem érdemes éjszaka sétálni.
2020. dec. 1. 20:09
2/18 anonim válasza:
Hol nem veszélyes este egyedül sétálgatni?
A veszély mértéke változó csupán.
2020. dec. 1. 20:11
3/18 anonim válasza:
Este még lehet. Inkább éjszaka nem ajánlott. De az se vészes, ha elkerülöd a nagykörutat és annak VII. kerületi környékét.
2020. dec. 1. 20:23
4/18 anonim válasza:
A forgalmas helyek grízesek, például Keleti vagy a Blaha.
De egy Újpest Kertváros semmi meglepetést nem tartogat.
2020. dec. 1. 20:27
5/18 anonim válasza:
Az. Sok rigó, sok színes, drogos-alkesz-nettó idióta férgek,...
ALAP a spray és a gáz-gumis pisztoly!
2020. dec. 1. 20:30
6/18 anonim válasza:
Jézusom:D Nem. Sőt, én falun mindig sokkal jobban féltem, főleg, mikor kimentem a szántóra futni. Itt minden ki van világítva szinte, a budai oldalon jellemzően jó a közbiztonság, Pesten is a legtöbb kerületben.
2020. dec. 1. 20:33
7/18 anonim válasza:
Kik szólnak itt hozzá :D Budapest meglehetősen biztonságos. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet baj, én is láttam már konfliktusokat, de össz-vissz a blaha keleti sem vész éjszaka sem. Én a kettő között lakok.
Ha most költöztél, akkor amíg ki nem ismered kicsit magad és meg nem szokod lesz szerintem ez a veszély érzet csak.
2020. dec. 1. 20:56
8/18 anonim válasza:
Kőbánya Kispest vasárnap este veszélyes lehet ha segítséget kérsz fiatal cigányoktól
2020. dec. 1. 21:17
9/18 anonim válasza:
Vannak veszélyes helyek, és vannak veszélyes hülyék, de ez mindenhol így van. Amit én kerülnék:
- VIII. kerület, különösen a Magdolna utca és környéke.
- X. kerület, különösen a Hős utca.
- XX. kerület külterületei.
- Kőbánya-Kispest.
- Ecseri út.
- Gubacsi út.
...
A két említett utcát kivéve azért nem olyan vészes a helyzet, de azért arrafelé jobb ha nem mondod meg, hogy mennyi az idő.
2020. dec. 1. 21:44
10/18 anonim válasza:
Ha konfliktuskerülő vagy és nem reagálsz az esetleges beszólogatásokra, semmi bajod nem lesz. Ok nélkül nem fognak megkéselni/megverni. Rendszeresen jártam (amíg lehetett) a belvárosi részeken, illetve utaztam éjszakai buszokkal. A legdurvább, ami történhet, hogy egy pszichopata a buszon elkezd melletted ordítani a semmiből, vagy egy részeg fazon telehány mindent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!