Emelkedni fognak Pesten az albérleti díjak vírus után?
Szerintetek emelkedni fognak az albérleti díjak ha mindenki be lesz oltva, mondjuk 1 év múlva? Most kb 140 egy 2 szobás lakás Pesten. Annak fényében, hogy 120 napban maximalizálták az airbnb-t Pesten szerintetek reális hogy covid lecsengése után 160 meg 170 lesz?
Albérletben szeretnék lakni és emiatt kérdezem.
8 évig tanultál azért, hogy ne engedhess meg magatoknak egy kétszobás lakást bérelni?
Amúgy emelkedni fognak, csökkenni már nem. Vidéken olcsóbb lakni és normális helyen dolgozva nem sokkal alacsonyabb a fizetés (Nyugati országrész).
Nyolcas! Köszönöm a hozzászólásod: "nyolc évig tanultál, hogy ne engedhess meg magatoknak egy kétszobás lakást?"
8 év: 4 év általános+ 4 év középiskola. Nem hiszem hogy friss érettségivel más megengedhetne magának egy 2 szobás lakást
Szerintem kezdesnek bereljetek a paroddal egy nagyobb szobat ketten, ez ilyen koztes megoldas. Azert megsem egy koli, es ha 1 lakotarsatok van meg rajtatok kivul, az ugy elheto szerintem.
Mi 20 negyzetmeteres “lakasban” (inkabb lyukban :D) eltunk 1 evet, majd utana 30 negyzetmeteren nyomtunk le 2 evet, ezt engedhettuk meg magunknak. Elvoltunk, de mostmar azert jo, hogy nagyobb alberletben tudunk elni :)
Egyebkent ugy tudom, hogy vannak olyan kolik, ahol direkt lehetnek parok egy szobaban, ez nyilvan dragabb, mint egy sima, de utana kene kerdezni, nem olyan rossz az sem, foleg, ha van a szobahoz furdo. Az egyetemi kolik amugy altalaban jobbak, mint a kozepsulisak, legalabbis en ezt tapasztaltam, de vannak kivetelek, hallottam en is erdekes sztorikat haveroktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!