Mar nem lattam egy ideje a szomszedom, es nagyon budos jon ki tole, kinek lehet szolni ilyenkor?
El a neni, azt mondta a virus miatt nem mozdul ki, az a nagyon budos meg cicapisi es kaki lesz mert hallottam a hatterbe, hogy nyavog. Eddig nem tudtam, hogy van macskaja.
Akik irogattak, hogy ne legyek cselekveskeptelen, meg na mi lesz mar, azoknak irom, hogy egy 11 honapos babaval vagyok itthon, nyilvan nem fogok vele karoltve fejvesztve rohangalni azonnal, de ahogy lehetett mentem.
Aki azt irta kamu, nem tudom mi olyan erdekes abba, hogy nem futsz ossze egy szomszedoddal es rohadt budos jon ki tole.
A normalis valaszokat koszi.
Birom egyebkent az ilyet, itt mindenki egybol rohant volna a helyemben, de hanyszor hivtam mar mentot emberre, vagy vittem menhelyre allatot ugy, hogy a sajat szememmel lattam, hogy hanyan elsetalnak mellette, senkit nem erdekelt:D na mindegy.
A normalis valaszolat koszi megegyszer!
23
Nem reg neztem a Demonok kozott 2-t, azota se alszok jol, nem jott jokor s poenod.😂😂
Nem kötekedtem, és igen, kivittem tavasszal az idős szomszédok szemetét, meg a többi lakó is. Sőt be is vásároltunk (nem volt akkor még kiszállítós hely a városban).
Most én nem, mert munka miatt ideiglenesen elköltöztem, de gondolom a többi lakónak továbbra sem gond segíteni.
Nem mellesleg büdös van tőle a teljes lépcsőházban, a te érdeked is segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!