Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mar nem lattam egy ideje a...

Mar nem lattam egy ideje a szomszedom, es nagyon budos jon ki tole, kinek lehet szolni ilyenkor?

Figyelt kérdés
En arra is gondoltam, hogy meghalt es bomlik, regen nem ereztem ilyen szagot, de most valami elviselhetetlen szag jon ki onnan folyamat. Szo szerint nem lehet levegot venni ott. Es folyamatosan. Nem is tudom mihez hasonlitani azt a szagot. Olyasmi talan, mintha valaki nem furdott volna mar honapokig, es bepisilt volna, es azt a ruhat hordja mondjuk nyaron 40 fokba.
2020. nov. 16. 17:01
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

El a neni, azt mondta a virus miatt nem mozdul ki, az a nagyon budos meg cicapisi es kaki lesz mert hallottam a hatterbe, hogy nyavog. Eddig nem tudtam, hogy van macskaja.

Akik irogattak, hogy ne legyek cselekveskeptelen, meg na mi lesz mar, azoknak irom, hogy egy 11 honapos babaval vagyok itthon, nyilvan nem fogok vele karoltve fejvesztve rohangalni azonnal, de ahogy lehetett mentem.

Aki azt irta kamu, nem tudom mi olyan erdekes abba, hogy nem futsz ossze egy szomszedoddal es rohadt budos jon ki tole.

A normalis valaszokat koszi.

Birom egyebkent az ilyet, itt mindenki egybol rohant volna a helyemben, de hanyszor hivtam mar mentot emberre, vagy vittem menhelyre allatot ugy, hogy a sajat szememmel lattam, hogy hanyan elsetalnak mellette, senkit nem erdekelt:D na mindegy.

A normalis valaszolat koszi megegyszer!

2020. nov. 16. 20:06
 22/30 anonim ***** válasza:
88%
Azt írtad nem láttad egy ideje és büdös van. Az ember ilyen esetben nem a gyk-n fog írosgatni, hogy mi lehet vele, hanem bekopog... Azért gondoltam kamunak. De akkor minden ok.
2020. nov. 16. 20:25
 23/30 anonim ***** válasza:
83%
Megérintetted? Mi van, ha csak egy szellem volt és a teste bent rohad továbbra is?
2020. nov. 16. 20:45
 24/30 anonim ***** válasza:
78%
#23 :-D
2020. nov. 16. 20:47
 25/30 A kérdező kommentje:
Persze igy, hogy ma eszembe jutott, hogy mi van ha meghalt jobb, hogy bekopogtam, de azert valljuk be csak azert mert budos van valahol, meg nem szoktunk egybol bekopogni a szomszedunkhoz. Az, hogy regota nem lattam, meg tenyleg semmit se jelentett, hisz sok mindenkit nem szoktam latni. Csak ma igy osszekombinaltam, hogy de mi van ha...De a lenyeg, hogy szerencsere nem tortent semmi baj.
2020. nov. 16. 20:47
 26/30 A kérdező kommentje:

23

Nem reg neztem a Demonok kozott 2-t, azota se alszok jol, nem jott jokor s poenod.😂😂

2020. nov. 16. 20:48
 27/30 anonim ***** válasza:
15%
Legalább felajánlottad, hogy tegye sz ajtó elé a szemetét, leviszed?
2020. nov. 17. 20:50
 28/30 A kérdező kommentje:
Most mit kotekedsz? Ennek mi koze a kerdeshez? Te lehordod a szomszed szemetet?
2020. nov. 17. 20:54
 29/30 anonim ***** válasza:
18%

Nem kötekedtem, és igen, kivittem tavasszal az idős szomszédok szemetét, meg a többi lakó is. Sőt be is vásároltunk (nem volt akkor még kiszállítós hely a városban).

Most én nem, mert munka miatt ideiglenesen elköltöztem, de gondolom a többi lakónak továbbra sem gond segíteni.

Nem mellesleg büdös van tőle a teljes lépcsőházban, a te érdeked is segíteni

2020. nov. 17. 20:59
 30/30 A kérdező kommentje:
Siman le tudna o is vinni, annyira nem idos.:)
2020. nov. 17. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!