Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mar nem lattam egy ideje a...

Mar nem lattam egy ideje a szomszedom, es nagyon budos jon ki tole, kinek lehet szolni ilyenkor?

Figyelt kérdés
En arra is gondoltam, hogy meghalt es bomlik, regen nem ereztem ilyen szagot, de most valami elviselhetetlen szag jon ki onnan folyamat. Szo szerint nem lehet levegot venni ott. Es folyamatosan. Nem is tudom mihez hasonlitani azt a szagot. Olyasmi talan, mintha valaki nem furdott volna mar honapokig, es bepisilt volna, es azt a ruhat hordja mondjuk nyaron 40 fokba.
2020. nov. 16. 17:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%
Még a végén benne leszünk a híradóban, hogy nekünk hála egy hullára akadtak egy társasházban.
2020. nov. 16. 17:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
lehet, hogy most már kettőre. a kérdező nagyon eltűnt..
2020. nov. 16. 17:27
 13/30 anonim ***** válasza:
92%
Erről jut eszembe, ti nem éreztek valami furcsa szagot a kérdező felől? Én "kamu" szagot érzek.
2020. nov. 16. 17:28
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Pont azert nem cselekszenek az emberek sok esetben, mert jaj, de ciki. Mashol szag nelkul is egyedulallo, idosebb vagy rozoga szomszedra szag nelkul is ra szoktak kerdezni, jol van-e, ha nem lattak. Hiszen fekudhet combnyaktoressel a padlon, vagy nem bir kijonni a furdokadbol.

En eletemben egyszer ereztem iszonyatos horror hullaszagot, es tenyleg az volt. Romlot etel, dogszag szazszorosan. Pomazon baromi nagy melegben egyre csak erosodott, es nem tudtam elkepzelni, mitol. Egy hazra ki volt irva, kegyeleti lerakat vagy ilyesmi. Na onnan jott. Sztem elromlott a huto...

Oke. Szoval ilyenkor sem szabad mela balfaszkodni.

2020. nov. 16. 17:39
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
na mi volt?? bokopogtal? ha idosebb szomszi, lehet hivatkozni a virushelyzetre, hogy mesz a boltba, nem kell e neki valami
2020. nov. 16. 17:47
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ez már elég indok arra, hogy gyanakodj.

Ha kiderül, hogy él és virul (csak nemtom, belevágott az állati tetemek preparálásának rejtelmeibe, és annyira magával ragadta a hobbi hogy ki se ment otthonról) akkor nyugodtan el is mondhatod neki, hogy aggódtál. Lehet meg is hatódna, hogy aggódsz a szomszédaidért :)

Vaaaaagy csak kölcsönkérsz egy kis lisztet.

2020. nov. 16. 18:06
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Na kiderítettél már vmit?
2020. nov. 16. 18:30
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon izgulunk mar, tortent szota valami?
2020. nov. 16. 19:02
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Kopogj már be!

A várakozással nem fog semmi megoldódni.

A halottakkal kapcsolatos dolgokhoz meg egyáltalán nem értek (azonosítás, vizsgálat hogy mi okozta, temetés...) de gondolom minél később fedezik fel, annál rosszabb lesz.

2020. nov. 16. 19:08
 20/30 anonim ***** válasza:
64%
Kamu..
2020. nov. 16. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!