Mar nem lattam egy ideje a szomszedom, es nagyon budos jon ki tole, kinek lehet szolni ilyenkor?
Pont azert nem cselekszenek az emberek sok esetben, mert jaj, de ciki. Mashol szag nelkul is egyedulallo, idosebb vagy rozoga szomszedra szag nelkul is ra szoktak kerdezni, jol van-e, ha nem lattak. Hiszen fekudhet combnyaktoressel a padlon, vagy nem bir kijonni a furdokadbol.
En eletemben egyszer ereztem iszonyatos horror hullaszagot, es tenyleg az volt. Romlot etel, dogszag szazszorosan. Pomazon baromi nagy melegben egyre csak erosodott, es nem tudtam elkepzelni, mitol. Egy hazra ki volt irva, kegyeleti lerakat vagy ilyesmi. Na onnan jott. Sztem elromlott a huto...
Oke. Szoval ilyenkor sem szabad mela balfaszkodni.
Pedig ez már elég indok arra, hogy gyanakodj.
Ha kiderül, hogy él és virul (csak nemtom, belevágott az állati tetemek preparálásának rejtelmeibe, és annyira magával ragadta a hobbi hogy ki se ment otthonról) akkor nyugodtan el is mondhatod neki, hogy aggódtál. Lehet meg is hatódna, hogy aggódsz a szomszédaidért :)
Vaaaaagy csak kölcsönkérsz egy kis lisztet.
Kopogj már be!
A várakozással nem fog semmi megoldódni.
A halottakkal kapcsolatos dolgokhoz meg egyáltalán nem értek (azonosítás, vizsgálat hogy mi okozta, temetés...) de gondolom minél később fedezik fel, annál rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!