Hívnom kellene valakit?
Szóval a felettem lakó szomszédok mindig nagyon hangosak. Folyton veszekednek. Egy fiatal házaspár. Tényleg mindig veszekednek, és ugyanakkor megyek munkába, mint a csaj. Egyik este hallottam, hogy nagyon összeszólalkoztak. Aztán azt is, hogy valami nagy, és vélhetőleg üvegtárgy leesik és ripityára törik. Aztán a csaj sírni kezdett, majd egy nagy puffanást hallottam, és csend. A csaj nem jött reggel dolgozni, Minden csendes odafenn. Ez már három napja. Ugyanannál a cégnél dolgozunk a lánnyal (nem igazán ismerjük egymást) de nem jött be munkába. Be se telefonált.
Lehet kicsit paranoiás vagyok, de érdemes lenne becsengetni, hogy minden oké e? Vagy valami?
Szerintem ne ártsd bele magad a dolgukba mert te jársz rosszul.
Ha kinyírta (ami valljuk be, elég krimis lenne) az úgyis kiderül magától is.
Valószínűbb hogy megverte és a foltok miatt nem akar mutatkozni.
Nem menthetünk meg másokat a saját életüktől, nem dönthetünk mások helyett. Felnőtt nő, ha nem akar így élni, elhagyja. Ha meg marad mellette akkor tűrje.
Menj fel kérdezd meg hogy nem dobták e be a leveled véletlen hozzájuk.
Mondd hogy a postás azt mondta emlékszik hogy bedobta te pedig nem találtad a ládában, hátha véletlen az övékbe került..
A fickót láttad azóta?
5.
A férfit sem látom. Napok óta.
Nem tudsz mit csinálni. Nekem is volt egy kolléganőm, aki minden héten más monokilival jött be. Hol "véletlenül megfejelte a szekrányajtót", hol "leesett a lépcsőn". Próbáltunk neki segíteni, de nem hagyta, valamiért mindig visszakerült a pasijához, pedig mehetett volna a gyerekeihez is.
Ne avatkozz bele, mert te jössz ki belőle rosszul! Esetleg a következő ilyen alkalomnál hívd ki a rendőrséget névtelenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!