Furcsa, de kedves szomszédtól elzárkózzunk vagy ne?
Fiatal lány, olyan 25 körül lehet, 5 hónapja költözött ide velünk szembe. Kedves, nem zörög, mindig előre köszön, viszont fura. Köszönésen kívül csak akkor beszél, ha valaki más kezdeményez, egyébként nem érdeklődik. Senki nem tud róla semmit. Kislányommal beszaladtunk hozzá múltkor, mert szeretett volna macskát simogatni és hát elég fura a lakása. Nem tudom, hogy igaziak-e vagy orvosnak tanul, de voltak bent koponyák. Megijedtem, mondtam hogy sietünk valahova és elmentünk. Féltem a kislányomat, lehet túlreagálom. Figyelem is egy ideje és olyan furcsa, nem tudom megmondani. Kedves, átlagos, de valami fura van benne. Biztos én képzelem be, elég konzervatív és ijedős vagyok. Kislányom szeretne menni hozzá macskát simogatni, de nem tudom, hogy engedjem-e. Nem tudom megmondani, hogy mi a furcsa a lányban. Ha a szemembe néz, akkor olyan rossz érzés jön rám.
Szerintetek átengedjem a kislányomat? Nem szeretnék ennyire ítélkezni senki felett, tudom hogy rossz dolog, de nagyon féltem a gyerekemet.
Te nagyon beteg vagy kérdező :D :D :D hát most jót röhögtem rajtad :D Én ezt nem hiszem el, hogy ilyen emberek léteznek mint te :D
Kezeltesd magad, mert ez nem normális. Tuti paranoiás vagy. Sajnálom szegény lányt, hogy ilyen hülye szomszédja van, de a gyerekedet is, hogy ilyen hülye anyja legyen. :D :D :D
Fura, nem érdeklődő? Aztán azt írod, hogy beinvitálta a kislányodat, kávéval kínált téged. Szerintem nagyon is kedves volt és megalapozott volna egy kávés beszélgetést.
Te mennyire voltál érdeklődő, ha azt sem tudod, hogy hol tanul vagy mit dolgozik esetleg? Gondolom a kávét elutasítottad.
Én ezt átgondolnám picit.
Én azt nem értem miért a kérdezőt bántjátok.
Szeretem a koponyákat, meg úgy a dark dolgokat alapból, nekem csak állat koponyám volt még, de szívesen kiraknék emberit is ha úgy adódik. Nem vagyok másokra vagy magamra veszélyes, tök normális életet élek, de teljesen érthető, hogy egy keresztény kultúrával rendelkező országban az emberek tartanak a halált jelképező dolgoktól. Biztos vagyok benne, hogy az ország lakóinak legalább 70%-a furcsállná ezt.
Ennek ellenére abban egyetértek a válaszolókkal, hogy te is visszautasító vagy a lánnyal kérdező, így nem tudom miért emelted ki, hogy nem nyit senki felé (valószínűleg azért, mert az emberek nagyja így viselkedik vele az érdeklődései miatt, szóval feleslegesnek érzi, hogy ő nyisson).
A koponya tényleg furi,de nem hinném,hogy igaziak.Brr.
Amúgy te is fura vagy ebben a helyzetben nem kéne így szomszédolni,ha lenne állatom,én biztos nem engedném meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!