Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szomszédtól áthulló falevél?

Szomszédtól áthulló falevél?

Figyelt kérdés

Az egyik oldali szomszédnak van egy kb 25 méteres fája, ami közvetlenül a kerítésünk mellett van, napi kb 2 hatalmas zsák levél hull le róla hozzánk...

Nekünk pont ott van a kutyának egy nagy 150 nm-es kifutója, oda hull az összes, szerencsétlen "nyakig" gázol a levélben meg hát igénytelen is, szóval minden nap kénytelen vagyok összegereblyézni szedni, de nekem erre se kedvem sem időm, se kapacitásom napi 2 zsák levelet tárolni. Plusz egy csomó behullik a teraszunkra, az ereszcsatornába, a kocsira, a kapura, mindent beborít. Hát valami gusztustalan, legalábbis nekem ez nem jön be, erdőben szép a falevél, de nem a tujákon meg a teraszon..Szóltam neki kb 1 hónapja, hogy meg kell metszeni vagy valamit csinálni kell vele, mert azért hullik annyi ide, mert már a fél fa kb hozzánk van átnőve. Azt mondta persze intézi, hát azóta sem történt semmi.

Ilyen esetben mit lehet tenni amúgy? Marad a könyörgés? Önkormányzathoz nem akarok menni igazából.

2020. nov. 11. 15:00
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
95%
Keressél te magassági metsző embert, és szólj a szomszédnak, ha találtál. Akkor nem kell arra várni, hogy ő keressen. Azt is felajánlhatod, hogy a felét kifizeted, hiszen téged zavar inkább. Így simább lehet az ügy.
2020. nov. 11. 15:40
 12/39 anonim ***** válasza:
87%
Ahhoz jó lesz a lombszívó. Filléres dolog, és percek alatt elvégzed vele a munkát.
2020. nov. 11. 15:42
 13/39 anonim ***** válasza:
50%
Nálam ugyanez, tavasszal mielőtt kihajt kap egy kis gyomirtót
2020. nov. 11. 15:45
 14/39 A kérdező kommentje:
Hú ez a lombszívó tetszik, rákerestem.
2020. nov. 11. 16:24
 15/39 A kérdező kommentje:

Ezt ki tudod fejteni?

Csak hogy mindenre felkészüljek :D Ha nem lesz elég a könyörgés..

2020. nov. 11. 16:25
 16/39 anonim ***** válasza:
18%
Pontosan nemtudom, szerintem fecskendővel a kérge alá
2020. nov. 11. 16:28
 17/39 anonim ***** válasza:
54%
Azért azt remélem hogy büntetik, ha a valaki kipusztítja a szomszéd növényeit....
2020. nov. 11. 16:41
 18/39 anonim ***** válasza:
61%
17es én meg azt hogy melléd is beköltöznek a cigànyok
2020. nov. 11. 16:48
 19/39 anonim ***** válasza:
Amúgy egy tölgyfáról van szó ami a kerítéstől 40 cm re van
2020. nov. 11. 16:49
 20/39 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy nem c.-k, hanem egy normális család, és nyárfáról van szó. De én más szemetét még egy évben nem akarom szedni, tárolni, mert a lehullott falevél igenis szemét. Én nekem se célom kipusztítani, de akkor intézze a tulajdonát.
2020. nov. 11. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!