Hogyan tudnánk leszerelni ezt az idiótát?
Párommal lakóközösségben élünk, ahol él egy 30-as gyerek, aki zűrös ügyeiről ismert, tartozásai vannak, drogügyei, senki sem szereti. Sokszor céltalanul mászkál, nem úgy tűnik, hogy nagyon értené, ha az emberek beszélnek hozzá, de cserébe agresszív, bármit mond neki az emebr.
Szóval múlt héten ott lődörgött a parkolóban a kocsik körül, ahol is nekitámaszkodott a miénknek. Rászóltam, hogy menjen el, amit egy kis anyázást követően meg is értett, viszont arra lettünk figyelmesek, hogy este az erkélyen a lakásunk előtt mászkál. Ezt folytatta másnap is, most pedig odáig fejlődött, hogy felhozott egy műanyag széket, amire leült és már minden reggel munkába menet vár minket és les ránk. Egyik éjjel dörömböltek az ajtón, valószínűsítjük, hogy az is ő lehetett, bár amikor kinyitottuk nem volt ott.
Rendőrök ismerik a figurát, természetesen semmit csinálnak vele, hivatkozva arra, hogy nem követett el semmit. Persze, ülni egy széken nem tilos, de mégis a magánéletünkbe avatkozás szerintem, hogy közvetlenül a lakásunk előtt letáborozik.
Mit lehetne tenni? Félhivatalos megoldás is érdekel, amivel nem ütjük meg a bokánkat, de eltakaríthatjuk ezt a szemetet.
Sajnos nekünk is volt ilyen szomszéd, 10 évig kénytelenek voltunk tűrni. Gondoltam elkoltozunk, de őszintén szólva nem volt pofám ahhoz hogy eladjak egy "otthont" egy embernek vagy családnak, akik utána engem szidtak volna.
Rakjátok tele növényladakkal a bejáratotok elejét, hogy ne tudja a széket odatenni.
Sajnos más megoldás nincs, mert nincs hova őket elzárni, csak ha vér folyik vagy más bűncselekmény történik
Sötétedéskor símaszk, és pár pofon. Utána meg mindent tagadni. és ahányszor zaklat mindig elverni.
Csak két féle ember van. Aki ért a szép szóból és akit ütni kell hogy megértse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!