Téged mi idegesít a jelenlegi lakhelyeden?
Figyelt kérdés
Engem elég sok minden. Nos,a kérdést azért tettem fel,mert kívàncsi vagyok,hogy csak engem idegesítenek bizonyos dolgok? Ezért vagyok kívàncsi,hogy kit mi idegesít?
Köszi,ha vàlaszoltok.
2020. okt. 31. 16:49
21/22 anonim válasza:
Belso udvarra neznek az ablakok es sotet. En 100 nm tetoteri lakast szeretnek korpanoramaval (csak a haztetoket lassam) es tetoablakokkal. Egesz nap napfennyel es 50 nm-es korterasszal,ah turkiz uvegkorlat van es zuhanyzo meg napagyaim kinnt a teraszon.
22/22 anonim válasza:
Hangosak a szomszédok, van egy kocsma a házunk előtt, valamint gyakran késnek a tömegközlekedési eszközök.
Ennek ellenére mégis szeretem a lakóhelyemet. (=
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!