Téged mi idegesít a jelenlegi lakhelyeden?
Engem elég sok minden. Nos,a kérdést azért tettem fel,mert kívàncsi vagyok,hogy csak engem idegesítenek bizonyos dolgok? Ezért vagyok kívàncsi,hogy kit mi idegesít?
Köszi,ha vàlaszoltok.
Igazából én szeretek itt lakni, ismerek mindenkit, minden helyet tudok, hogy hol van, ismerek minden zugot, jó a közlekedés.
Amit nem szeretek: Nincs munka, ha van is akkor kevés a fizetés, sok a roma, messze van a Balaton. (Borsod)
-A lépcsőházi szembe szomszéd, aki egy idős bácsi. Süket szinte és egész álló nap bömbölteti a tévéjét. Reggel 6-kor már szól nála és este 9-ig hallom, ha nem tovább, és sosem megy el itthonról. Egy ideig toleráltam, de amikor hajnali 4-kor is ment max hangerőn szinte minden nap, betelt a pohár. Szóltam neki tisztelettudóan, de olyan alpári és agresszív stílust kaptam vissza.. Párszor még szóltam neki, de a mai napig bömböl a tévéje, egyedül annyi változott, hogy már nem hajnali 4-ig hallom, hanem szerencsére 9 körül már többet nem.
-Felső roma pár. Nagyon hangosak és abszolúte nincsenek tekintettel másokra, állandóan hangoskodnak, hupognak és olyan hangok szűrődnek le, mintha dolgok törnének össze, lakás rendezést tartanának.. A csaj olyan hangosan járkál, mintha sarkon ugrálva közlekedne. A hapi hajnali órákban megy el, de az a hangos csörömpölés sokszor felkelt..
-Új szomszéd és a külföldről behozott, leharcolt dízelje. Vasárnap kivételével minden reggel 5:30 körül az ablakom alatt járatják, ahol amúgy nem is lehetne parkolni. Nagyon büdös és hangos és nagyon sokszor megébredek rá..
Nagyon nem szeretek itt lakni és egyre jobban elegem van az itteni dolgokból :(
A hosszan járatott dízel autók engem is kiakasztanak, hangosak és rettentő büdösek. Meg amikor fullon az erősítős zene a kocsijában, megáll a ház előtt, nyitva hagyja az autó ajtaját és derűsen, ordítva beszélget, közben a mélynyomó már az egész utcát felébresztette.
Nekünk az utca túloldalán, szemben lakik egy idős bácsi, ő nyitott ablaknál teljes hangerőn hallgatja a tv-t, én az út másik oldalán a sajátomat alig hallom tőle. Elképesztő!
Soha ne költözz olyan helyre ahol játszótérre vagy leülős parkra néz az ablakod. Soha.
Jelenleg utálom pl hogy ezekben az újépítésű ingatlanokban mindig spórolnak mindenen. Kicsi parkolóhelyek, rossz minőségű nyílászárók stb.
Engem az zavar hogy nincs járda, nincs rendes út.
Sehol sincs zebra, a fő úton baba kocsival a kocsik között kell mennem mert még ott sincs járda.
Nincs semmi jó bolt, csak kicsi és drága
A szomszédok nem dolgoznak de sírnak hogy nincs pénz, a kutyák láncon vannak és moslékot esznek, én meg le vagyok nézve amiért én ki viszem sétálni a kutyáim és játszok velük és minőségi ételt kapnak nem maradékot
Azért is ki nevettek mert hogy én sétálok a babával a baba kocsival mindennap.
Úgyhogy a szomszédaim sem tetszenek, bár nekem egy szavam nem lenne rájuk, ő dolguk hogy mit hogy csinálnak, de miután ok megszolnak engem, így nyilván más a helyzet.
Ja és még egy dolog. A szemét égetés, meg az erdőbe hordom a szemetet dolog.
Ki vagyok ettől nagyon, mindennap égeti a szomszéd a szemetet, lopja a fát az erdőből, és sokan az erdőbe hordják a szemetet. Borzasztó
Én szelektíven gyűjtöm és fizetem a kuka díjat, gondolom ezért is röhögnek rajtam.
Nem egy eldugott faluban lakom a világ végén,habem Budapesttől 40 kmre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!