Kinek kell inkább tekintettel lennie embertársaira? Annak, akinek belátni a lakásába, vagy annak, aki kívülről be tud kukkolni?

#10:
Aztán majd a rendőrök jól leüvöltik a hülye fejedet, hogy ilyen baromságért képes vagy kihívni őket, de lehet még meg is leszel bírságolva.

Svédországban laktam egy darabig. Ott minden olyan ablakba, ahol nem akarják, hogy belásson valaki, van egy kis lámpa. Azt kapcsolják fel, az szórja úgy a fényt, hogy nem lehet látni mi történik a szobában. Érdekes dolog ez az Ikea hazájában, aminek hatalmas függöny osztálya van. :)
Mi olyan lakásban lakunk, ahol egyik oldalról nincs szomszédunk. A másik oldalról pont ránk lát a szomszéd társasház, de az ő épületük el van fordítva és kb. 100 méter van köztünk, szóval energiát kell fordítani arra, hogy valaki direkt kukkoljon, ez meg őszintén szólva nem érdekel. Az én férjemmel is állandó vita, hogy mit mászkálok bugyiban, belátnak, én meg nem értem, hogy ki látna be!? Vagy ha direkt kukkol, akkor meg egészségére, remélem szereztem neki egy kellemes 10 percet. :D
Azért az elsőn, utcafronton én sem mászkálnék világító lámpa mellett egyszál semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!