Mi vesz rá valakit hogy egy nagyvárosból egy kis faluba költözzön?
Olcsóbb a ház.
Lehet nem bírja a zsúfoltságot, nyüzsgést.
Lehet, hogy termeszteni akar valamit.
Van akinek a nyugalom és a csend is számít,nem tudnám magamat el képzelni hosszú távú városban mert túl zajos,itt nappal általában nappal is lehet nyugodtan aludni és zaj sincs.
Panelben BP-en pl magassarkú kopogás,bútor tologatás,mosógép stb...
Mindent lehetett hallani és ez éjszaka egy idő után zavaró tud lenni,nappal ha esetleg elfárad az ember és egy kicsit szeretne aludni több esetben is fel ébred zajokra, igaz faluban is vannak de nem minden áldott nap.
Igazából nem tudom, nagyobb városoknak is van kertvárosi részük, ami csendesebb, és van park, jobb levegő.
A kis faluban lévő házakat főleg az olcsóságuk miatt veszik. De ott is előfordul azért zaj. Pl flexel a szomszéd, kukorékol a kakas, motoros fűrésszel fát vágnak stb. Növénytermesztés, állattartás sem kizárt. De a táj szépségére is gondolok, mert olyan sok szép kis falu van magyarországon főleg a hegyekben, folyók mentén. Bele is lehet szeretni egy ilyen faluba, ha meglátogatja az ember, és megérzi azt a varázst, hangulatot, amit a kis település nyújtani tud.
Én allatokat akartam... na meg jó közösséget, azt, hogy köszönjön mindenki, és én is köszönhessek mindenkinek... hogy a gyerekeim iskolatársainak szüleivel én is haverkodhassak, hogy nemzeti ünnepen össze lehessen verbuvalni egy kisebb közösséget egy tábortüzezéses, szalonnasütéses, piálásos megemlékezésre... meg akartam traktort vezetni.
Eddig minden pont pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!